Θεσσαλονίκη: Σφίξαν τα λουριά – Οκτώ οι συλλήψεις για τη δολοφονία του Άλκη

22:45 6/2/2022 - Πηγή: BankWars

Σε συλλήψεις οκτώ εμπλεκόμενων στη δολοφονική επίθεση με θύμα τον 19χρονο Άλκη Καμπανό προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη

Δύο ακόμη συλλήψεις εμπλεκόμενων ανακοινώθηκαν το βράδι της Κυριακής  από τις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο νέοι συλληφθέντες είναι δύο Έλληνες που έχουν γεννηθεί το 1999 και το 2001. Πλέον αναζητούνται άλλοι δύο. Ο λόγος για ένα άτομο στην Αθήνα και για τον Αλβανό που διέφυγε στη χώρα του.

Οι δύο συλληφθέντες ήταν μεταξύ των έξι των οποίων η εμπλοκή στην επίθεση ταυτοποιήθηκε, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα και αναζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να εκτελεστούν τα εις βάρος τους εντάλματα σύλληψης.

Τα έξι άτομα που συνελήφθησαν νωρίτερα την Κυριακή είναι πέντε Έλληνες και ένας Αλβανός, όλοι τους ηλικίας από 20 έως 23 ετών.

Η  νέα ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας και αφορούν σε σύλληψη, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, έξι ατόμων, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο επιπλέον Εντάλματα σύλληψης. Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, ως εμπλεκόμενα στην προαναφερόμενη υπόθεση». 

Ο 23χρονος Αλβανός που συνελήφθη ένα 24ωρο μετά τη φονική επίθεση αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή. Εις βάρος του ασκήθηκε, μεταξύ άλλων, ποινική δίωξη για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις νέες συλλήψεις για τη δολοφονία του Άλκη – Ακολουθούν ακόμα έξι

Keywords
Τυχαία Θέματα