ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: 150 προσλήψεις επιστημόνων θα κάνει η NOKIA – Τι δήλωσε ο Α.Σαμαράς [VIDEO]

Συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη είχε σήμερα η διοίκηση της Nokia Siemens Networks (NSN).

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο σχεδιασμός της εταιρείας να προχωρήσει στην ενίσχυση της δραστηριότητας του ιδιαίτερα επιτυχημένου τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης που διαθέτει

στη χώρα μας.

Σε δηλώσεις του ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «είναι πολύ σημαντικό όταν σήμερα παίρνουμε την πληροφόρηση ότι μια πρωταθλήτρια στη τεχνολογία, όπως είναι η Nokia Siemens Networks, όχι μόνο θα επεκτείνει τις δραστηριότητες της -και αυτό είναι από μόνο του ένα θετικό νέο- αλλά ετοιμάζεται εκτός από τις άμεσες 150 προσλήψεις νέων επιστημόνων, στην ανάδειξη και εδραίωση της χώρας μας ως μιας περιοχής όπου πραγματικά το δικό μας παραγωγικό μοντέλο θα μπορεί να βοηθάει τέτοιους είδους μεγάλες εταιρίες, σημαντικές που παίζουν τον σύγχρονο ρόλο σήμερα στην παγκόσμια οικονομία».

«Είναι επιστήμονες με υψηλή κατάρτιση», σημείωσε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Επομένως, αφορά ιδιαίτερα τους νέους Έλληνες επιστήμονες, οι οποίοι, όπως ξέρουμε, οι περισσότεροι -δυστυχώς- σήμερα είναι στην ανεργία. Στους νέους ανθρώπους που πρέπει να βρουν δουλειά ακουμπάμε, στηριζόμαστε. Σε αυτούς και τις ικανότητες τους επενδύουμε. Με επενδύσεις όπως αυτή. Με αυτούς τους νέους επιστήμονες θα ξεπεράσει ο τόπος μας την κρίση».

«Σήμερα είναι ακόμη μια σημαντική μέρα για να καταλάβει ο κόσμος όλος αλλά και ο ελληνικός λαός ότι προχωράμε με σημαία μας την προσπάθεια για ανάπτυξη», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα