Θάνος Μωραίτης: Ψηφίζω Πρόεδρο – Η χώρα κινδυνεύει – Τυχοδιωκτικά μυαλά Σαμαράς και Βενιζέλος – Ανεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θάνος Μωραίτης, ένας από αυτύςπου βρίσκονται στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου, άνοιξε τα χαρτιά του στον ΑΝΤ-1 το πρωί της Παρασκευής. Είπε ότι ψηφίζει Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα γιατί η χώρα κινδυνεύει και πρέπει να υπάρξει συννενόηση στο πολιτικό σύστημα. Μίλησε για αποτυχία της κυβέρνησης

τους τελευταίους κυρίως μήνες, όταν “ΣΥΡΙΖΟΠΟΙΗΘΗΚΕ” ο λόγος της και επισήμανε ότι “στις προσεχείς ημέρες θα δούμε πολύ χειρότερα πράγματα”.

Οι επισημάνσεις

- Προτάσουμε τη σταθερότητα της χώρας. ψηφίζω τον Σταύρο Δήμα,παρά το γεγονός ότι θα προτιμούσα ένα πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής.

– Να γίνει συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ για αλλαγη ηγεσίας.

– Δεν θέλω να χωρίσουν οι δρόμοι μου με το ΠΑΣΟΚ. Αναφέρομαι σε ένα ΠΑΣΟΚ που υπερασπίστηκε αυτή η παράταξη όλα τα χρόνια. Στα χέρια τα δικά μας έσκασε η βόμβα του πελατειακού συστήματος και τηνς μιντιοκρατίας.

– Δεν προετοιμάστηκε σωστά η απόφαση για επίσπευση των διαδικασιών εκλογής Προέδρου. Έπρεπε να υπάρχει συννενόηση και ο Πρωθυπουργός να καλέσει τον Α.Τσίπρα.

– Τυχοδιωκτικά μυαλά (υπαινίσσεται Σαμαρά και Βενιζέλο) κινήθηκαν με αυτό τον τρόπο, παίρνοντας μια ριψοκίνδυνη απόφαση. Συριζοποιήθηκε ο λόγος της κυβέρνησης. Τους τελευταίους μηνες η κυβέρνηση απέτυχε να διαπραγματευτεί, δεν έκανε τίποτα από αυτά που έπρεπε.

– Υπάρχει αδιέξοδο, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

– Την ανεύθυνη στάση του ΣΥΡΙΖΑ την επισημαίνω συνεχώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα