Θ. Ρουσόπουλος: Δεν φοβάμαι διάσπαση της ΝΔ

Τη θέση ότι δεν φοβάται διάσπαση της ΝΔ από την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ διατύπωσε ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Θ. Ρουσόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι εάν υπάρξουν τέτοια δείγματα, ο Κώστας Καραμανλής και άλλα στελέχη θα παρέμβουν ώστε να κατευναστούν τα πνεύματα.

Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Ρουσόπουλος υποστήριξε πως δεν έχει προτίμηση σε κάποιον από τους υποψηφίους για την προεδρία της ΝΔ, αναφέροντας πάντως που η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι λανθασμένη.

Όσον αφορά το νομοσχέδιο της κυβέρνησης

για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο κ.Ρουσόπουλος είπε πως κινείται σε μια κατεύθυνση υποσχέσεων που δεν θα έχει αντίκρισμα.

Ο κ.Ρουσόπουλος απέδωσε στον υπουργό Επικρατείας, Ν. Παππά λογική εκδίκησης και εξαφάνισης κάποιων μέσων ενημέρωσης.

«Θα ήταν προτιμότερο ο υπουργός να δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουν οι αδειοδοτήσεις με πιο ήπιο τρόπο» είπε ο κ. Ρουσόπουλος, τονίζοντας ότι διαφωνεί με την λογική του νομοσχεδίου «ότι όποιος δώσει περισσότερα χρήματα θα πάρει άδεια».

«Δεν μπορεί να τιμωρείται ο όποιος ιδιοκτήτης Μέσου Ενημέρωσης επειδή εδώ και 25 χρόνια δεν δόθηκαν μόνιμες άδειες» υποστήριξε ο κ.Ρουσόπουλος, τονίζοντας ότι το σημερινό νομοσχέδιο έχει πολλά κοινά σημεία με αυτό που είχε εκπονήσει ο ίδιος το 2007.

Keywords
Τυχαία Θέματα