ΤΑΙΠΕΔ: Αύριο το άνοιγμα των προσφορών για τα Ακίνητα του Εξωτερικού

Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοινώνει ότι το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ, για τα Ακίνητα του Εξωτερικού, θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013, ώρα 11:00πμ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σύμφωνα με τον όρο 1.7. της από 19.12.2012 “Επιστολής Διαδικασίας για τον διαγωνισμό σχετικά με την πώληση ακινήτων στο Λονδίνο: 2 Holland Park, W11 3TG –

Λευκωσία: Οδός Αγίου Προκοπίου, Έγκωμη – Βρυξελλες: Oδός Montoyer 25, Περιοχή Leopold – Βελιγράδι: Οδός Kralja Milutina 6 – Λουμπλιάνα: Οδός Veselova 17 – Tασκένδη: Οδός Do’rmon Yo’li (πρώην Zulaiho) 3-4” (η “Επιστολή Διαδικασίας”), το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), ανακοινώνει ότι το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ, θα λάβει χώρα στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (οδός Κολοκοτρώνη 1 & Σταδίου, Αθήνα) την Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013, ώρα 11:00πμ (ώρα Αθηνών, GMT+2). Οι εκπρόσωποι των ενδιαφερομένων επενδυτών, θα έχουν το δικαίωμα να παρίστανται κατά το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών, εφόσον είναι νομίμως εξουσιοδοτημένοι προς τούτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα