Τα βρήκε με την Φούλαμ ο Γ.Καραγκούνης – Λέει “οχι” στον ΠΑΟ

16:37 9/7/2013 - Πηγή: BankWars

Ο Γιώργος Καραγκούνης θα φορέσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο τη φανέλα της Φούλαμ, με την ομάδα του Λονδίνου να ανακοινώνει επισήμως ότι ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο.

«Ο σύλλογος επιβεβαιώνει με χαρά ότι ο Γιώργος Καραγκούνης υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με τη Φούλαμ, το οποίο θα τον κρατήσει στο “Κρέιβεν Κότατζ” έως τις 30 Ιουνίου 2014. Αφού υπέγραψε για τους “άσπρους” τον Σεπτέμβριο του

2012, ο Καραγκούνης καθιερώθηκε ως ένα σημαντικό μέλος της ομάδας του Μάρτιν Γιόλ, παίζοντας σε 28 αγώνες και σημειώνοντας δύο τέρματα», αναφέρεται στην ανακοίνωση των «κότατζερς».

«Η δουλειά και το πάθος του μέσα στο γήπεδο τον έκαναν έναν από τους αγαπημένους των φιλάθλων, ενώ ήταν δεύτερος στην ψηφοφορία του κοινού για τα βραβεία του καλύτερου παίκτη και του καλύτερου γκολ της σεζόν. Ο Καραγκούνης παραμένει αναπόσπαστο μέρος της Εθνικής Ελλάδας, ενώ έγινε πρόσφατα ρέκορντμαν συμμετοχών όλων των εποχών στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα», καταλήγει η διθυραμβική για τον Καραγκούνη ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα