Τα «Νηστίσιμα» έρχονται στα everest!

Όπως κάθε Σαρακοστή, έτσικαι φέτος,τα everestπαρουσιάζουν μια ποικιλία γεύσεων για όσους νηστεύουν, αλλά και για όσους απλώς θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό.

Επίλεξε μια απότις κλασικές αγαπημένες γεύσεις των «Νηστίσιμων» των everest, όπως ηπατατόπιτα, η χειροποίητη χορτόπιτα ταψιού και το burger λαχανικών, ή φτιάξε το δικό σου σάντουιτς επιλέγοντας νηστίσιμα συστατικά.Και για να μην στερηθείς την απόλαυση του αγαπημένου σου καφέ, τα everestσου προσφέρουν

την εναλλακτική των veganεπιλογώνμε ρόφημα σόγιας, αμυγδάλου ή με το νέο, πρωτοποριακό plant-basedρόφημα Wundaαπό πρωτεΐνη μπιζελιού.Μπορείς να τον συνοδεύσεις με μια επιλογή από τα νηστίσιμα donutsμε κανέλα ή με γέμιση πραλίνας, ή με ένα λαχταριστό νηστίσιμο λουκουμά.

Τα «Νηστίσιμα»των everest είναι διαθέσιμα από τις 15 Μαρτίου και για όλη την περίοδο της Σαρακοστής. Μπορείς να τα δοκιμάσεις σε ένα κατάστημα everestή να τα παραγγείλεις από το ανανεωμένο www.everest.gr ή το everestapp, και να τα παραλάβεις μέσω deliveryή περνώντας έξω από το κατάστημα, χωρίς καν να βγεις από το αυτοκίνητό σου, μέσω της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας “everestontheroad”.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα