Σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία

15:11 5/9/2023 - Πηγή: BankWars

Σύσκεψη για την κακοκαιρία Daniel πραγματοποιήθηκε υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια με τη συμμετοχή επιχειρησιακών και υπηρεσιακών φορέων.

Όπως προέκυψε από τη σύσκεψη, στο «κόκκινο» παραμένουν Θεσσαλία, Μαγνησία, Πιερία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα, ενώ αναμένεται να σταλούν και άλλα προειδοποιητικά μηνύματα μέσω του 112. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης υπογραμμίστηκε η ανάγκη να τηρηθούν οι οδηγίες των μηνυμάτων του 112 όσο διαρκούν

τα ακραία καιρικά φαινόμενα και να ακολουθούνται πιστά οι υποδείξεις των Αρχών.

Επιπλέον, τονίστηκε ότι έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται το βράδυ σε Μεσσηνία και Λακωνία, ενώ αύριο σε ανατολική Πελοπόννησο, Αργολίδα και Δυτική Κρήτη.

Αναφορικά με την περαιτέρω εξέλιξη της κακοκαιρίας, επισημάνθηκε ότι ισχυρές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν σε Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο, χωρίς ωστόσο να φαίνεται ότι θα προκληθούν ιδιαίτερα προβλήματα.

Η κακοκαιρία αναμένεται να επηρεάσει αύριο Τετάρτη, το πρωί, την Αττική χωρίς ωστόσο να διαφαίνεται ότι θα προκαλέσει έντονα προβλήματα. Σύμφωνα με τα έως τώρα μετεωρολογικά δεδομένα η κακοκαιρία αύριο θα επηρεάσει κυρίως τα νότια προάστια και πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα στις περιοχές Πειραιά έως Σούνιο, στη Σαλαμίνα και την Αίγινα.

Keywords
Αναζητήσεις
syskepsi-sti-geniki-grammateia-politikis-prostasias-gia-tin-kakokairia.htm
Τυχαία Θέματα