ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: Η Δύση ανοίγει την πόρτα του φρενοκομείου στη Συρία

Να αποφευχθεί οποιαδήποτε εμπλοκή της Ελλάδας στη στρατιωτική επέμβαση που φαίνεται να ετοιμάζει η Δύση στη Συρία, εάν δεν υπάρξει σχετική απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Παπαδημούλης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η Δύση ανοίγει την πόρτα του φρενοκομείου με τη Συρία.

Ο

κ. Παπαδημούλης υποστήριξε ότι ακόμη κι αν η κυβέρνηση οφείλει να δώσει όλες τις διευκολύνσεις στο όνομα των συμμαχικών υποχρεώσεων της, μπορεί να πει ότι «δεν μετέχω χωρίς απόφαση του ΣΑ, ή μπορεί να πει «όχι» επειδή δεν με συμφέρει επειδή θα πάθω ζημία όπως έκανε η Τουρκία με το Ιράκ και τη Λιβύη

«Εδώ και 2,5 χρόνια σφάζονται και δεν κουνιέται φύλο, και ξαφνικά ετοιμάζεται όλη η στρατιωτική συμμαχική μηχανή. Δεν ξέρουμε για την επίθεση με τα χημικά αν έγινε και από ποιους και έχουμε και την εμπειρία του τεράστιου ψέματος με τα όπλα μαζικής καταστροφής του Ιράκ που δεν υπήρξαν ποτέ» σημείωσε ο κ.Παπαδημούλης, τονίζοντας ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ έχει παρακαμφθεί.

«Καμία στρατιωτική παρέμβαση χωρίς το «ναι» του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ Δεν θα φέρει καλό. Δεν μπορείς να βάλεις το κάρο πριν το άλογο, πρέπει να αποδειχθεί αν και ποιος χρησιμοποίησε τα χημικά όπλα» σημείωσε ο κ.Παπαδημούλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα