ΣΥΡΙΖΑ: Οι αθλιότητες του Μητσοτάκη εκθέτουν διεθνώς τη χώρα

11:11 5/7/2018 - Πηγή: BankWars

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», σύμφωνα με το οποίο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συνάντηση με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών τού είπε να μην χαριστεί στον Τσίπρα για τις συντάξεις.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «η σημερινή

αποκάλυψη της “Εφημερίδας των Συντακτών» σχετικά με τα παρακάλια Μητσοτάκη σε Μέρκελ και Σολτς για να μειωθούν οι συντάξεις, δείχνει τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο αρχηγός της ΝΔ».

«Δεν περιμέναμε να φτάσει σε τέτοια επίπεδα γελοιότητας και υπονόμευσης των συμφερόντων της χώρας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

«Είναι πραγματικά ντροπιαστική η εικόνα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι αθλιότητες αυτές εκθέτουν τη χώρα μας διεθνώς».

Παππάς: Η ΝΔ να δώσει εξηγήσεις για τις συναντήσεις Μητσοτάκη με Μέρκελ, Σόλτς

Εξηγήσεις για το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, ζητά από την αξιωματική αντιπολίτευση και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

«Όταν η Ευρώπη ήταν με την λιτότητα, η ΝΔ ήταν αγκαζέ.
Σήμερα που ολοκληρώνεται η λιτότητα, η ΝΔ ασκεί κριτική.
Οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις για το δημοσίευμα της @efsyn», αναφέρει μέσω Twitter ο κ. Παππάς.

Όταν η Ευρώπη ήταν με την λιτότητα, η ΝΔ ήταν αγκαζέ με την κυρία Μέρκελ. Σήμερα που ολοκληρώνεται η λιτότητα, η ΝΔ ασκεί κριτική. Οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις για το δημοσίευμα της @efsyn

— Νίκος Παππάς (@nikospappas16) July 5, 2018

Ο κύριος Μητσοτάκης γυρνάει την Ευρώπη και ζητά να εμμείνουν στις περικοπές για να μην διευκολυνθεί η κυβέρνηση. Αυτή είναι η φανέλα της Εθνικής που φορά στο εξωτερικό;

— Νίκος Παππάς (@nikospappas16) July 5, 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα