Συγκεντρώσεις απεργών σε Κλαυθμώνος, Προπύλαια – Λειτουργούν τα ΜΜΜ, ακυρώνονται οι πτήσεις

Απεργία για σήμερα, Πέμπτη από την ΑΔΕΔΥ. Συμμετέχουν εκπαιδευτικοί, γιατροί – νοσηλευτές του ΕΣΥ και ο κλάδος της αεροναυτιλίας.

Δεν θα συμμετάσχουν  τα σωματεία εργαζομένων σε ΟΑΣΑ και ΟΣΥ καθώς και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ. Οπότε κανονικά θα κινούνται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Όπως

αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 10:00 π.μ. Την ίδια ώρα, συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει και το ΠΑΜΕ στα Προπύλαια.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΤΗΣΕΩΝ

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ακυρώνονται όλες οι πτήσεις της Aegean και της Olympic Air, την Πέμπτη από και προς όλα τα ελληνικά αεροδρόμια, με εξαίρεση τις πτήσεις Α3 929 (Τελ Αβίβ – Αθήνα) και Α3 931 (Κάιρο – Αθήνα) οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΔΕΔΥ

Θωράκιση της δημόσιας Υγείας. Γενναία αύξηση των δαπανών για το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Αύξηση του αριθμού των ΜΕΘ. Κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων. Δωρεάν τεστ σε όλους, όπου οι ανάγκες το απαιτούν. Δωρεάν μέσα ατομικής προστασίας. Προστασία των ευπαθών ομάδων. Χορήγηση αδειών ειδικού σκοπού, χωρίς αφαίρεση από την κανονική άδεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα