Συνέλαβαν τον Μπαρμπαρούση – Κρυβόταν στην Πεντέλη

Συνελήφθη έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας ο βουλευτής Κωσταντίνος Μπαρμπαρούσης, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, μετά τα όσα είχε πει στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ. Μπαρμπαρούσης είχε βρει καταφύγιο στο συγκεκριμένο σπίτι το τελευταίο 24ωρο. Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής παρακολουθούσαν το σπίτι και όταν ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής

αντιλήφθηκε την παρουσία τους, παραδόθηκε.

Η αστυνομία αναζητούσε τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση από την Παρασκευή, έπειτα από ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για εσχάτη προδοσία.

Ο πρώην Χρυσαυγίτης βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης την Παρασκευή προέτρεψε σε στρατιωτικό πραξικόπημα και ξεσήκωσε θύελλα στη Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής κάλεσε από το βήμα της Βουλής τις Ένοπλες Δυνάμεις να παρέμβουν και η ηγεσία τους να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας, προκειμένου να μην υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων για το όνομα «Βόρεια Μακεδονία». Ο κ. Μπαρμπαρούσης συνέχισε να προκαλεί φωνάζοντας «τα κεφάλια σας στις Πρέσπες», ενώ ξεπερνώντας κάθε χυδαιότητα είπε για τον Πάνο Καμμένο: «Καμμένε, να έρθεις με φουστίτσα πάνω στο μικρό μου πόνυ…».

Λίγες ώρες νωρίτερα ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ζαχαρής έδωσε παραγγελία για κατεπείγουσα έρευνα ως προς την τέλεση των αδικημάτων της εσχάτης προδοσίας και των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας ζητώντας να κινηθεί σε βάρος του βουλευτή η αυτόφωρη διαδικασία.

Ακολούθησε καταδίωξη του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην εθνική οδό Αθηνών – Πατρών. Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να πέρασε από μπλόκο που είχαν στήσει οι αρχές στο Ρίο. Εντοπίστηκε να οδηγεί το ΙΧ αυτοκίνητό του με υπερβολική ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 180 χιλιόμετρα την ώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα