Ευ. Βενιζέλος: Τεράστια επιτεύγματα στην οικονομία – Να αναγνωριστούν οι θυσίες – Σύντομα λύση με τρόικα

09:18 3/2/2014 - Πηγή: BankWars

[UPD] Για «τεράστια επιτεύγματα, τα οποία πρέπει να οδηγήσουν σε μια αναγνώριση των θυσιών του ελληνικού λαού και στη δρομολόγηση της οριστικής εξόδου από αυτή τη φάση στην οποία βρίσκεται η χώρα» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας με δημοσιογράφους, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Ερωτηθείς

πότε θα επιστρέψει η τρόικα στην Αθήνα, είπε ότι αυτό θα λυθεί συντόμως και πως δεν είναι τεχνικό το θέμα, ενώ για το εάν μικραίνει η απόσταση της ελληνικής πλευράς με την τρόικα απάντησε πως κατά τη γνώμη του δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία απόσταση.

Στο πρώτο σκέλος της σύσκεψης, στο οποίο συμμετείχαν επίσης ο υπουργός Εθνικός ‘Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, τέθηκε το θέμα των Ναυπηγείων.

Για το θέμα αυτό ο κ. Βενιζέλος παρέπεμψε στον επίλογο της ομιλίας του στη συνεδρίαση της Βουλής που είχε πραγματοποιηθεί για το θέμα των Ναυπηγείων, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση κινείται μέσα σε αυτό το πλαίσιο.

Πριν την εν λόγω σύσκεψη, ο Πρωθυπουργός είχε συνάντηση με την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νιούλαντ. [Πηγή: ΑΜΠΕ]

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ:

Συνάντηση Α. Σαμαρά με Ευ. Βενιζέλο για Σκαραμαγκά – Βλέπει και την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ ο πρωθυπουργός

Σύσκεψη για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά θα έχουν στις 10:00 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν επίσης οι αρμόδιοι υπουργοί.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 09.30 ο κ. Σαμαράς θα έχει συνάντηση με την υφυπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, αρμόδια για ευρωπαϊκές και ευρωασιατικές υποθέσεις, Βικτόρια Νιούλαντ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στη διάρκεια της επίσκεψής της η κ. Νιούλαντ θα συναντηθεί με ανώτερους αξιωματούχους της ελληνικής κυβέρνησης, στελέχη επιχειρήσεων και της κοινωνίας των πολιτών για να συζητήσουν διμερή και παγκόσμια ζητήματα.

Original article: Ευ. Βενιζέλος: Τεράστια επιτεύγματα στην οικονομία – Να αναγνωριστούν οι θυσίες – Σύντομα λύση με τρόικα.

Keywords
Τυχαία Θέματα