Σύλληψη δύο ανηλίκων για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών

15:40 8/6/2022 - Πηγή: BankWars

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν ένας 15χρονος και ένας 17χρονος, οι οποίοι συνελήθφησαν από άνδρες της Ασφάλειας Αθηνών για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών σε Βύρωνα και Παγκράτι.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., από την προανακριτική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι δύο ανήλικοι κατηγορούμενοι έχουν διαπράξει δύο ληστείες. Η πρώτη ήταν σε βάρος ανήλικου στο Παγκράτι, τον οποίο τραυμάτισαν και του αφαίρεσαν το κινητό του. Η δεύτερη σε βάρος επτά ανήλικων στον Βύρωνα, τους οποίους ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας και πήραν τα

κινητά τηλέφωνά τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες εμπλέκονται και σε ληστεία σε βάρος δύο ανήλικων, στην πλατεία Πλυτά, στο Παγκράτι, για την οποία είχε συλληφθεί 16χρονος αλλοδαπός.

Από την αστυνομική έρευνα στο σπίτι του 17χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων:

Έξι σουγιάδες, πέντε μαχαίρια, λεπίδα, τσεκούρι, πτυσσόμενη ράβδος, σιδερογροθιά, τέσσερις θραύστες κρυστάλλων, κουκούλα, ζεύγος γαντιών με κοκάλινη επένδυση, συσκευασία με κάνναβη και το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ.

Όσον αφορά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 15χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασία με κωδεΐνη και δύο κινητά τηλέφωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα