Στο νοσοκομείο των φυλακών στα Τίρανα ο Φρέντι Μπελέρης

Στο νοσοκομείο των φυλακών Τιράνων βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες ο νέος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης, αντιμετωπίζοντας προβλήματα στην καρδιά, όπως μεταδίδουν αλβανικά ΜΜΕ.

Ο Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος κρατείται στη φυλακή από τις 12 Μαΐου, συνελήφθη από άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας με την κατηγορία της εξαγοράς

ψήφων. Σε βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας ο Μπελέρης φαίνεται να συνομιλεί σε κεντρικό δρόμο με συνεργάτες του, όταν εμφανίζονται αστυνομικοί που τον αρπάζουν, τον σέρνουν και του φορούν χειροπέδες. Στη συνέχεια περνάνε χειροπέδες και στους δύο συνεργάτες του, τους βάζουν σε κλούβα και φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φρέντι Μπελέρης, πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της Ομόνοιας, κέρδισε στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας, υποστηριζόμενος τόσο από το Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ) και την Ομόνοια, όσο και από τον συνασπισμό της αντιπολίτευσης, του οποίου ηγείται το Δημοκρατικό Κόμμα του Σαλί Μπερίσα και το Κόμμα Ελευθερίας του τέως προέδρου της Δημοκρατίας Ιλίρ Μέτα.

Keywords
Αναζητήσεις
sto-nosokomeio-ton-fylakon-sta-tirana-o-frenti-beleris.htm
Τυχαία Θέματα