Στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά ο 71χρονος γυναικοκτόνος της Σαλαμίνας – «Της άξιζε» φέρεται ότι είπε στην Αστυνομία

Στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά έφτασε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη ο 71χρονος γυναικοκτόνος από τη Σαλαμίνα υπό από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Στην κατάθεσή του ο 71χρονος, ο οποίος σκότωσε τη 43χρονη σύντροφό του, εμφανίστηκε προκλητικός και αμετανόητος. Μετά τη σύλληψή του, φέρεται ότι ομολόγησε τη δολοφονία και μάλιστα φέρεται ότι είπε με κυνισμό στους αστυνομικούς :«Ήταν με άλλον, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη

σκοτώσω».

Σε ανάλογο ύφος ήταν και η υπόλοιπη κατάθεσή του στην Αστυνομία, κατά την οποία υποστήριξε μάλιστα ότι «της άξιζε» να πεθάνει αφού τον απάτησε. «Για να μάθει» φέρεται ότι είπε χαρακτηριστικά ο 71χρονος γυναικοκτόνος.

«Αποφάσισα να το κάνω από τη στιγμή που τη βρήκα με άλλον. Δεν εκτιμούσε όσα είχα κάνει για αυτήν. Την έπιασα να με απατάει και αποφάσισα να το κάνω. Για να μάθει. Δεν άξιζε να ζει» είπε ο 71χρονος, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιδί της 43χρονης γυναίκας, ισχυριζόμενος ότι το αγαπάει και «γι’ αυτό περίμενε να φύγει από το σπίτι»…

«Κρίμα για το παιδί. Το παιδί το αγαπάω. Κρίμα που θα μείνει μόνο του. Γι’ αυτό περίμενα να φύγει το παιδί από το σπίτι, ώστε να μην είναι μπροστά. Δεν είχα φύγει από τη Σαλαμίνα μετά το περιστατικό (σ.σ.: τον ξυλοδαρμό της 43χρονης το βράδυ της Παρασκευής) και κοιμόμουν στο αυτοκίνητο. Ήξερα τι ώρα φεύγει το παιδί και μόλις έφυγε πήγα στο σπίτι… Την πυροβόλησα τρεις φορές και την πέτυχα δύο. Ήμουν αποφασισμένος να το κάνω. Το όπλο το πήρα από έναν Ρομά στη Σαλαμίνα πριν τρεις ημέρες. Το αγόρασα 400 ευρώ. Μετά τους πυροβολισμούς πήγα στο Κερατσίνι σε μια καφετέρια και ήπια έναν καφέ και έμεινα στο αμάξι. Σκεφτόμουν ή να παραδοθώ ή να αυτοκτονήσω. Της άξιζε. Δεν σεβάστηκε όσα έκανα. Ένιωσα προδομένος μετά από τόσα χρόνια σχέσης. Δεν έπρεπε να μου το κάνει αυτό» κατέληξε προκλητικά στην κατάθεσή του ο γυναικοκτόνος.

Οργή προκάλεσε το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας για τις κινήσεις του 71χρονου γυναικοκτόνου λίγη ώρα μετά το στυγερό έγκλημα. Το εν λόγω βίντεο δείχνει τον 71χρονο σε καφετέρια στο Κερατσίνι -όπου τελικά συνελήφθη- να πίνει τον καφέ του με φίλους του, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα