Στο 1 εκατ. ευρώ οι ετήσιες αποδοχές του Τερίμ που ανέλαβε τον Παναθηναικό

Λίγη ώρα μετά την άφιξή του στα VIP του «Ελευθέριος Βενιζέλος» με ιδιωτική πτήση απ’ την Κωνσταντινούπολη, ο Φατίχ Τερίμ έκανε την πρώτη «στάση» του στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα Βριλήσσια.

Εκεί τον ξενάγησε ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος ήταν δίπλα του απ’ την πρώτη στιγμή, ενώ του παρουσίασε στην αίθουσα

συσκέψεων και μία μακέτα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό με τον Τούρκο τεχνικό να δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ακολούθως, παρουσία και της δικηγόρου του διευθετήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες γύρω από το νέο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό το οποίο θα έχει διάρκεια 1,5 έτους, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του θα φτάνουν «καθαρά» το 1 εκατ ευρώ.

Παράλληλα έχουν προβλεφθεί και υψηλά μπόνους σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου ή μίας «μεγάλης» πορείας του «τριφυλλιού» σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Τα τουρκικά ΜΜΕ μάλιστα έφεραν το απόγευμα της Τετάρτης (27/12) στο προσκήνιο όλες τις λεπτομέρειες γύρω απ’ τη σύμβαση του Τούρκου τεχνικού με το «τριφύλλι». Συγκεκριμένα:

-Εφόσον ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το πρωτάθλημα θα λάβει ως μπόνους 250.000 ευρώ.

-Σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας, θα λάβει πριμ 100.000 ευρώ.

-Εάν ο Παναθηναϊκός παίξει σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα πληρωθεί 100.000 ευρώ, αν παίξει σε τελικό 200.000 ευρώ κι αν σηκώσει ευρωπαϊκό τρόπαιο 300.000 ευρώ.

-Στις παροχές που προβλέπονται στο συμβόλαιο του Τερίμ, υπάρχουν ακόμα νοικιασμένο σπίτι, όχημα το οποίο θα υποδείξει το κλαμπ και 6 εισιτήρια πήγαινε-έλα για την Τουρκία.

Keywords
Αναζητήσεις
sto-1-ekat-evro-oi-etisies-apodoches-tou-terim-pou-anelave-ton-panathinaiko.htm
Τυχαία Θέματα