Στ.Μάνος: Να ζητήσουν συγγνώμη από τον Γεωργίου – Όσο για τη Δικαιοσύνη,… καλύτερα η σιωπή

21:28 1/9/2016 - Πηγή: BankWars

Στις 8 Αυγούστου έγραψα εδώ ότι κατά τη γνώμη μου πρέπει να βρεθεί τρόπος να ακυρωθεί αμέσως η δίωξη και να ζητηθεί δημόσια συγγνώμη από τον κ. Γεωργίου.

Επανήλθα στις 25 Αυγούστου μετά από κάτι αστείες δηλώσεις του κ. Τσακαλώτου λέγοντας ότι “Ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας ένα μπορεί να κάνει: να δηλώσει την πλήρη του εμπιστοσύνη στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και να ζητήσει συγγνώμη από τον κ. Γεωργίου για την ταλαιπωρία στην οποία τον υποβάλλει η θλιβερή ελληνική διοίκηση.”

Σήμερα, επιτέλους, ο κ. Χουλιαράκης δήλωσε: “Η κυβέρνηση έχει πλήρη εμπιστοσύνη στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και της Eurostat.”

Συγγνώμη όμως γιοκ. Δεν συνηθίζεται στα μαρξιστικά σαλόνια.

Όσο για τη Δικαιοσύνη,… καλύτερα η σιωπή.

August 25 at 3:08am ·

Το σκεπτικό όσων καταδιώκουν τον Ανδρέα Γεωργίου είναι ότι εμφάνισε ψευδώς το έλλειμμα του 2009 φουσκωμένο κατά 4 περίπου δισ. ευρώ. Το παράδοξο είναι ότι υπάρχουν πολλοί ανόητοι που το πιστεύουν. Μα αν το έλλειμμα ήταν φουσκωμένο κατα 4 δις, κάπου, σε κάποιο συρτάρι θα περίσσευαν 4 δις. και δεν θα χρειαζόταν να προσκυνάμε για την επόμενη δόση.

Πιο εύκολο είναι να πιστέψω ότι το έλλειμμα ήταν ακόμα μεγαλύτερο από όσο το εμφάνισε ο κ. Γεωργίου διότι η διοίκηση κατάφερε να κρύψει την πραγματικότητα.

Οι “εξυπνάδες” του κ. Τσακαλώτου σε απάντηση της ΕΕ προκαλούν θλίψη. Ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας ένα μπορεί να κάνει: να δηλώσει την πλήρη του εμπιστοσύνη στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και να ζητήσει συγγνώμη από τον κ. Γεωργίου για την ταλαιπωρία στην οποία τον υποβάλλει η θλιβερή ελληνική διοίκηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα