Στην Ελλάδα μεγάλα επενδυτικά funds για το Global Capital Forum

Με τη συμμετοχή ηγετικών επενδυτικών εταιρειών του εξωτερικού, όπως η KKR, h FirTree και η Kaican, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Φεβρουαρίου (3-4/2), για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Global Capital Forum με θέμα “Greece: a solid investment destination”.

Το συνέδριο διοργανώνουν στο ξενοδοχείο King

George, η SGT Symeon Tsomokos SA και η συμβουλευτική εταιρεία Ionian Capital Ltd.

Στο πλαίσιο του Global Capital Forum I και με γνώμονα την τρέχουσα οικονομική κατάσταση καθώς και το επενδυτικό κλίμα που επικρατεί στη χώρα μας και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, θα παρουσιαστούν στοιχεία σχετικά με τις στρατηγικές της αγοράς για ανάπτυξη, ενημέρωση σχετικά με τις πιο πρόσφατες φορολογικές και νομικές μεταρρυθμίσεις καθώς επίσης θα εξεταστούν οι τομείς της αγοράς που παρουσιάζουν τις πιο ελκυστικές επενδυτικές δυνατότητες.
Περισσότεροι από είκοσι ομιλητές έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στο συνέδριο, ενώ την κεντρική ομιλία θα απευθύνει ο Mark Florman, εξέχουσα προσωπικότητα της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας και πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της British Venture Capital Association.

Από την Ελλάδα θα παρουσιάσουν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Κωνσταντίνος Μποτόπουλος, o γενικός διευθυντής του Investment Banking της Credit Suisse για την Ελλάδα, κ. Στέφανος Παπαπαναγιώτου, ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, κ. Οδυσσέας Αθανασίου, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ant1, κ. Θοδωρής Κυριακού, ο Πρόεδρος της Petrofin, κ. Ted Πετρόπουλος κ.α.

Στο Global Capital Forum θα συμμετάσχουν GPs, LPs, εταιρείες επενδυτικών κεφαλαίων (Private Equity Firms, Venture Capitalists, Wealth Managers), στελέχη τραπεζών, σύμβουλοι επιχειρήσεων, νομικοί σύμβουλοι και κυβερνητικά στελέχη.

Original article: Στην Ελλάδα μεγάλα επενδυτικά funds για το Global Capital Forum.

Keywords
Τυχαία Θέματα