Στην 83η ΔΕΘ η Φώφη Γεννηματά

19:10 9/9/2018 - Πηγή: BankWars

Την απίστευτη δυναμική της 83η ΔΕΘ που επηρεάζει θετικά την Θεσσαλονίκη, τις επιχειρήσεις και όλη την χώρα, επισήμανε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής κα. Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια συνάντησής της με την διοίκηση και τους εργαζόμενους της ΔΕΘ-Helexpo.

«Στην

ανάπτυξη και όχι στην υπερφορολόγηση» στηρίζεται το «Σχέδιο Ελλάδα», του «Κινήματος Αλλαγής» για τη χώρα, τόνισε η επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛ

Η κα. Γεννηματά τόνισε απευθυνόμενη στη διοίκηση του εθνικού εκθεσιακού φορέα ότι η ΔΕΘ συναγωνίζεται τον καλό της εαυτό και ευχήθηκε η φετινή έκθεση να ξεπεράσει όλες τις επιδόσεις της περσινής.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η επένδυση στην τεχνολογία, την οποία έχει στο επίκεντρο της η 83η ΔΕΘ, είναι συνολικά το κλειδί για την ανάπτυξη της χώρας τα επόμενα χρόνια.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας αναφέρθηκε στην ενίσχυση του διεθνούς ρόλου της έκθεσης, καθώς και στο σχέδιο ανάπλασης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, παρέθεσε τις επιδόσεις της φετινής 83ης διοργάνωσης, η οποία είναι η μεγαλύτερη της τελευταίας εικοσαετίας.

Τέλος, η κ. Γεννηματά συνοδευόμενη από αντιπροσωπεία βουλευτών και στελεχών του κόμματος της επισκέφθηκε περίπτερα της έκθεσης.

Την κ. Γεννηματά στην επίσκεψη της στα περίπτερα συνόδευαν βουλευτές και στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ, οι βουλευτές Θόδωρος Παπαθεοδώρου, Γιάννης Μανιάτης, Γιώργος Αρβανιτίδης, Μιχάλης Τζελέπης , Ιλχάν Αχμέτ, η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, και τα στελέχη Παύλος Χρηστίδης, Μανώλης Χριστοδουλάκης, Φίλιππος Σαχινίδης, Μανώλης Όθωνας, Σταμάτης Μαλέλης, Χρήστος Παπαστεργίου, Χρόνης Μακρίδης, κ.α.

Keywords
Τυχαία Θέματα