Στη Θεσσαλονίκη η κηδεία του αστυνομικού Γ. Λυγγερίδη – Παρών ο πρωθυπουργός

Σήμερα Παρασκευή θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του στα πρόσφατα επεισόδια στου Ρέντη. Το «παρών» στην κηδεία θα δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού.

Για την κηδεία του 31χρονου αστυνομικού θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν.

Συγκεκριμένα,

σύμφωνα με την Αστυνομία, θα υπάρξει πομπή επί των οδών εξωτερικά του Ιερού Ναού Άγιου Δημητρίου (τμήμα της οδού θα παραμείνει κλειστό), Κατσιμίδη, Κωνσταντίνου Καραμανλή, Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, Μαρίνου Αντίπα, επ. οδού Χαρίλαου Θέρμης και εξωτερικά των κοιμητηρίων του Ιερού Ναού Αναστάσεως Του Κυρίου στη Θέρμη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Εν όψει της εξοδίου ακολουθίας του υπαρχίφυλακα Γεωργίου Λυγγερίδη, που θα λάβει χωρά στον Ιερό Ναό Αγίου Δημήτριου την Παρασκευή 29-12-2023, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα εν ώρα υπηρεσίας την 07-12-2023, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Θα ακολουθήσει πομπή επί των οδών εξωτερικά του Ιερού Ναού Αγίου Δημήτριου (τμήμα της οδού θα παραμείνει κλειστό), Κατσιμίδη, Κωνσταντίνου Καραμανλή, Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, Μαρίνου Αντίπα, επ. οδού Χαρίλαου Θέρμης και εξωτερικά των κοιμητηρίων του Ιερού Ναού Αναστάσεως Του Κυρίου στη Θέρμη».

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου στην Ελληνική Αστυνομία κηρύχθηκε τριήμερο πένθος από τις 27 έως και τις 29 Δεκεμβρίου.

Keywords
Αναζητήσεις
sti-thessaloniki-i-kideia-tou-astynomikou-g-lyngeridi--paron-o-prothypourgos.htm
Τυχαία Θέματα