Στάση αναμονής στη Wall Street – Ολα τα βλέμματα στη Fed

Με μικρές μεταβολές κινούνται οι αμερικανικοί δείκτες την πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης του Νοεμβρίου, με τη Wall Street να τηρεί πλέον στάση αναμονής.

Οι συμμετέχοντες στην αγορά προετοιμάζονται για άλλη μια εβδομάδα εταιρικών κερδών, μια σημαντική συνεδρίαση της Federal Reserve και την ανακοίνωση για τις θέσεις εργασίας του Οκτωβρίου. Πάντως μέχρι τώρα, περίπου οι μισές από τις εταιρείες του S&P 500 έχουν αναφέρει τριμηνιαία αποτελέσματα και πάνω από το 80% από αυτές ξεπερνούν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Στο

επίκεντρο της αγοράς παραμένει η Tesla, η οποία έγινε η εταιρεία του 1 τρισ. δολαρίων την περασμένη εβδομάδα. Η μετοχή συνεχίζει σήμερα με κέρδη 2%, καθώς το momentum παραμένει θετικό.

Οι μετοχές που συνδέονται με την οικονομική ανάκαμψη, όπως η Ford και η Occidental Petroleum, κινούνται επίσης υψηλότερα. Η Ford κερδίζει 1% και η Occidental Petroleum σημειώνει άνοδο 2,5%.

O Dow Jones σημειώνει κέρδη 0,24% στις 35.904 μονάδες

O S&P 500 καταγράφει απώλειες 0,05% στις 4.603 μονάδες

O Nasdaq  ενισχύεται κατά 0,06% στις 15.508 μονάδες

Tο αμερικανικό αργό ενισχύεται 1,4% στα 84,7 δολάρια το βαρέλι

Ο χρυσός σημειώνει άνοδο 0,28% στα 1.788 δολάρια ανά ουγγιά

Το δολάριο διολισθαίνει έναντι του ευρώ και του γεν, ενώ ενισχύεται έναντι της βρετανικής λίρας. Η ισοτιμία με το ευρωπαϊκό νόμισμα διαμορφώνεται στο επίπεδο του 1,157 δολ./ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα