Στα άκρα η κόντρα του Ν. Χατζηνικολάου με το ΕΣΡ – “Παράνομο και ληγμένο το Συμβούλιο”

Σφοδρή είναι η σύγκρουση ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

“Όσο μας πληγώνουν, τόσο μας πωρώνουν”, απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου από το Real FM στον Πρόεδρο του ΕΣΡ, Ιωάννη Λασκαρίδη, μετά το πρόστιμο των 10.000 ευρώ στο σταθμό.

Το πρόστιμο επιβλήθηκε για τη μετάδοση χορηγίας στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου και για την υπέρβαση τ0υ διαφημιστικού χρόνου, σύμφωνα με

όσα ανακοίνωσε χθες, στο ΕΣΡ, ο πρόεδρος του, Ιωάννης Λασκαρίδης.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, έκανε λόγο για “προσωπική βεντέτα” του Ι. Λασκαρίδη, με τον ίδιο το δημοσιογράφο και το ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο δημοσιογράφος ενέταξε όμως την απόφαση του ΕΣΡ σε ένα πλαίσιο πιέσεων που ασκείται προς το ραδιοφωνικό σταθμό, εξαιτίας της πολιτικής γραμμής που εκφράζει και της κατάκτησης της πρώτης θέσης στην ακροαματικότητα.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου προανήγγειλε πως θα προσφύγει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο και στην ελληνική δικαιοσύνη, καταθέτοντας και αγωγές εναντίον των μελών του συμβουλίου, χαρακτηρίζοντας “παράνομο και ληγμένο” το ΕΣΡ.

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Την έντονη αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου, προκάλεσε η απόφαση του ΕΣΡ να επιβάλει πρόστιμο 10.000 ευρώ στο Real FM για υπέρβαση διαφήμισης και χορηγία στην εκπομπή του.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε , μέσω twitter γράφοντας αρχικά:

- ”το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο δίνει τα ρέστα του για να φιμώσει τον Real FM!Κάθε βδομάδα και πρόστιμο.Άθλια μεθόδευση άθλιων αυλικών!”

Στη συνέχεια επανήλθε, γράφοντας ποια είναι η στάση του ραδιοφωνικού σταθμού:

“Ο Real FM δεν αναγνωρίζει το παράνομο ΕΣΡ.Η θητεία του έχει λήξει.Θα αμυνθούμε με όλους τους νόμιμους τρόπους!Δεν θα μας κλείσουν”

Original article: Στα άκρα η κόντρα του Ν. Χατζηνικολάου με το ΕΣΡ – “Παράνομο και ληγμένο το Συμβούλιο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα