Στ. Κασσελάκης: «Ένα κόμμα που δεν ακούει τη βάση του, δεν δικαιούται να είναι κόμμα εξουσίας»

Στη Μεγαλόπολη βρέθηκε νωρίτερα σήμερα Παρασκευή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος, σύμφωνα με πηγές του κόμματος, συνομίλησε με κόσμο στην αγορά της πόλης για την οικονομική και την πολιτική κατάσταση, όπως τη βιώνουν οι πολίτες.

«Ένα κόμμα το οποίο δεν ακούει τη βάση του, δεν δικαιούται να είναι κόμμα εξουσίας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, και πρόσθεσε: «Πρέπει να πηγαίνουμε μπροστά, απαντώντας σε ανησυχίες του κόσμου

για τη στασιμότητα της Αριστεράς και τις εσωκομματικές διεργασίες».

Τέλος, σημείωσαν ότι, όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να σχολιάσει το ζήτημα της προκλητικότητας του Άδωνη Γεωργιάδη, ανέφερε: «Οι άνθρωποι δεν έχουν συναίσθηση. Να τον “παραιτήσει” ο πρωθυπουργός να τελειώνουμε… Ας έρθει εδώ ο κ. Γεωργιάδης να τα πει».

Στ. Κασσελάκης: «Δεν θα κάνουμε πίσω»

«Κοινός στόχος να πάμε μπροστά την κοινωνία, την πατρίδα μας. Δεν θα κάνουμε πίσω. Ο καθένας θα αναμετρηθεί με την ιστορία του» ήταν το μήνυμα προς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης μια ημέρα πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, με παρέμβασή του νωρίτερα σήμερα Παρασκευή στον ραδιοφωνικό σταθμό 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι ο αριστερός προοδευτικός κόσμος έχει πολλά χιλιόμετρα να τρέξει, υπογραμμίζοντας: «Χάσαμε 600.000 πολίτες στην κάλπη και αυτόν τον κόσμο πρέπει να τον κερδίσουμε… Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ένα κόμμα με κοινωνικό πρόσημο και είναι στάση ζωής να παλεύουμε για τους εργαζόμενους, τα δικαιώματα των οποίων εξαϋλώνονται και στη συνέχεια έρχονται και οι υπουργοί και λαϊκίζουν».

«Θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Θα προχωρήσουμε. Να μην μας υποτιμούν. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στο κόμμα με λύσεις με πολιτικές με την ανάδειξη του έργου της ομάδας» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα