ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ: Η ΑΕΚ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ 3-0 ΤΟΝ ΠΑΟΚ – ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (VIDEO) – H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Με δύο γκολ του Σέρχιο Αραούχο (1′, 85′) και ένα του Αραβίδη στο 91′ η ΑΕΚ συνέτριψε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 3-0, στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες από το 53′ λόγω αποβολής του Μαλεζά.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς,

Κρέσπο, Τσίμιροτ, Σάχοβ, Ουάρντα (55΄ Λέοβατς), Κάμπος (15΄λ.τρ. Μπίσεσβαρ), Ενρίκε (87΄ Μυστακίδης), Πρίγιοβιτς.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Γκάλο, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς (63΄ Μπακασέτας), Γιόχανσον, Μάνταλος, Βάργκας (78΄ Χριστοδουλόπουλος), Αραούχο (88΄ Αραβίδης).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ

ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Περισσότεροι από 7.000 φίλοι της ΑΕΚ ένωσαν τις φωνές τους στο συλλαλητήριο που έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια, ζητώντας την επίσπευση των διαδικασιών για την κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς».

Σκοπός όλων ήταν να διεξαχθεί μια ειρηνική συγκέντρωση και σ΄αυτό βοήθησε η καταλυτική παρουσία του «μύθου» της ομάδας Θωμά Μαύρο, αλλά και άλλων όπως ο Ηλίας Ατματσίδης, ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής, ο Γιώργος Καραφέκσος.

Δεν έλειψαν τα συνθήματα κατά του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Αρη Βασιλόπουλου, αλλά σε γενικές γραμμές τα πράγματα δεν ξέφυγαν από τον έλεγχο.

Η παρουσία του κόσμου ήταν μαζική, συμμετείχαν και τα προσφυγικά σωματεία που έχουν τεθεί επισήμως υπέρ της κατασκευής του νέου γηπέδου, ενώ παρών ήταν κι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με τους μέχρι πρότινος παροπλισμένους Τσόρι και Μάριν να ξεκινούν βασικοί, επιβλήθηκε με 2-0 του Ατρομήτου στο Γ.Καραισκάκης και έφερε πάλι τη διαφορά με τον Πανιώνιο στους έξι βαθμούς.Ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα με γκολ στο 36΄ του Ντα Κόστα και με αυτογκόλ στο 62΄από τον Φυτανίδη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Λεάλι, Παρέδες, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Ντε λα Μπέγια, Καμπιάσο (73΄ Μπουχαλάκης), Μάρτινς, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Μαρίν (66΄ Ελιουνούσι), Ντομίνγκες (59΄ Ανσαριφάρντ)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Ούμπιδες, Μανιάτης, Τόνσο (74΄ Βασιλείου), Λημνιός (83΄ Λε Ταλέκ), Πλατέλλας (67΄ Ντιγκινί), Ντάουντα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

-Ο Πλατανιάς επικράτησε της Βέροιας με 1-0 με γκολ του Μουνάφο στο 30′

–Η Κέρκυρα κέρδισε την Ξάνθη με 1-0 με γκολ του Ντιόγο στο 65′
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΛ 1-0

O Πανιώνιος με γκολ του Μπεν (33′) επιβλήθηκε με 1-0 της ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη,μειώνοντας στους τρεις βαθμούς τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που υποδέχεται την Κυριακή τον Ατρόμητο.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης (88΄ Σαββίδης), Μασούντ, Μασούρας (84΄ Μαχμούτοβιτς), Μπεν, Γεσίλ (70΄ Λάμπρου)

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Κόντορ, Μασαλέσα (69΄ Αναστασόπουλος), Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Κάπος (61΄ Τσακοπίνο), Ικαούνιεκς (57΄ Βαρέλα), Ναζλίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-1

Ο Παναθηναικός, ο οποίος αν και προηγήθηκε στο Καυτατζόγκειο, κόντρα στον Ηρακλή εν τέλει συμβιβάστηκε με την ισοπαλία (1-1).

Ο Μπεργκ άνοιξε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το σκορ στο 37′, ωστόσο ο «γηραιός» ισοφάρισε χάρη σε αυτογκόλ του Τελάντερ στο 72′.

Ηρακλής: Χουάντερσον, Αργυρόπουλος, Στάμου, Ρούσσος, Κούρος, Σαραμαντάς, Δώνης (46′ Ιντζόγλου), Τζανετόπουλος, Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Περόνε

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος – Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής (62′ Τελάντερ), Κουρμπέλης, Χουλτ – Ζέκα, Λουντ (74′ Μολίνς), Βιγιαφάνιες, Εμποκού – Λέτο (64′ Μπουμάλ), Μπεργκ.

ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα με του Παναιτωλικού.

Οι δύο ομάδες δίκαια μοιράστηκαν τους βαθμούς. Οι δύο τερματοφύλακες ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο πρώτο 45λεπτο. Στο 24ο λεπτό ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι με τον Ροντρίγκες, που βρήκε την μπάλα με την… πλάτη μετά από εκτέλεση φάουλ του Πάουλο. Διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι ο παίκτης του Παναιτωλικού μετά από μαρκάρισμα του Μιχαήλ.

Στο 36′ ήταν η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Ζάιρο βρήκε ωραία τον Γιάκο στην περιοχή αλλά ο τελευταίος είδε τον Κυριακίδη να τον σταματάει με εκπληκτικό τρόπο και να κρατά ανέπαφη την εστία του.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε με τις δύο ομάδες να είναι πιο επιφυλακτικές και να αναλώνονται σε μάχες, κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο ΠΑΣ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά χωρίς έμπνευση στις λιγοστές επιθετικές προσπάθειες του, με τον Παναιτωλικό να οχυρώνεται στα μετόπισθεν, όσο περνούσαν τα αγωνιστικά λεπτά.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Ζάιρο, Μπέριος, Μιχαήλ, Γιάκος (75′ Κοζορώνης), Ακόστα, Λίλα, Ναδάλες (76′ Βιντάλ), Μπουκουβάλας (68′ Κούτρης), Κόντε, Τζημόπουλος.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Ρότσα, Μάκος (46′ Λόπες), Μπράβο, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο (64′ Φάρλεϊ), Ρέι (82′ Μουνιόθ), Παπαδόπουλος.

ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 (Λιβαδειά) Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 24 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 54
2. Πανιώνιος 48
3. ΠΑΟΚ 43
4. Παναθηναϊκός 42
5. ΑΕΚ 40
6. Ξάνθη 39
7. Πλατανιάς 38
8. Ατρόμητος 35
9. ΠΑΣ Γιάννινα 33
10. Κέρκυρα 29
11. Παναιτωλικός 27
12. ΑΕΛ 21
13. Αστέρας Τρίπολης 20 -23αγ.
14. Λεβαδειακός 17 -23αγ.
15. Ηρακλής 16
16. Βέροια 13

Keywords
Τυχαία Θέματα