ΣΟΚ! “Σκότωσα τον νονό και τον πέταξα στα σκουπίδια, χτυπούσε τη μητέρα μου”

Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο 20χρονος από τα Πετράλωνα που σκότωσε τον νονό του, είπε ότι το έκανε γιατί χτυπούσε τη μητέρα του και συνεχώς την κακομεταχειριζόταν και ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο, τον τεμάχισε και τον πέταξε σε κάδο των απορριμμάτων.

Εν τω μεταξύ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, που ασχολούνται με την υπόθεση, συνεχίζουν τις έρευνες στη χωματερή, για το πτώμα του 52χρονου, αλλά όπως λένε αρμόδιοι αξιωματικοί είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι, καθώς κάθε φορά που αδειάζει ένα απορριμματοφόρο

από τα απορρίμματα γίνεται αμέσως επιχωμάτωση.

Όπως ανέφερε ο νεαρός, είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία εδώ και πάρα πολύ καιρό και προχθές (Παρασκευή), την ώρα που ο νονός του κοιμόταν, πήρε το μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού και του κατάφερε απανωτές μαχαιριές.

Στη συνέχεια είπε ότι μετά πέταξε το μαχαίρι και εμφανίστηκε σίγουρος ότι οι αστυνομικοί δεν πρόκειται να το βρουν ποτέ.

«Χτυπούσε τη μητέρα μου και το είχα αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό», επαναλάμβανε συνεχώς, ενώ αρκετές φορές έλεγε στους αστυνομικούς «γιατί με ρωτάτε τα ίδια πράγματα; Σας τα έχω πει όλα».

Ο 20χρονος οδηγείται αύριο στον εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες στη χωματερή.

Σοκ στα Πετράλωνα: 29χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε το νονό του και τον πέταξε στα σκουπίδια

Keywords
Τυχαία Θέματα