ΣΟΚ! Για ένα σπίτι και ένα νοίκι έστειλε στον τάφο την οικογένεια του ο Χ. Ζαπαντιώτης

Συγκλονίζει η τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους, με τον 46χρονο αστυνομικό που σκότωσε τη 49χρονη γιατρό σύζυγό του, τηνπεθερά του και την 4χρονη κόρη του, πριν δώσει τέλος στη ζωή του.

Ο αρχιφύλακας Χρήστος Ζαπαντιώτης, δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή για οτιδήποτε, όπως υποστηρίζει η γειτονιά, οι συνάδελφοί του, αλλά και ο πρώην Πρωθυπουργός Κ.Σημίτης, στην προσωπική φρουρά του οποίου υπηρετούσε από το 1996.

«Πρόκειται για μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία. Ο Χρήστος Ζαπαντιώτης ήταν εξαίρετος επαγγελματίας και άριστος στη δουλειά του σ΄ όλα

τα χρόνια που υπηρέτησε στη προσωπική μου ασφάλεια. Είμαι συντετριμμένος για το τραγικό γεγονός. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις δυο οικογένειες», δήλωσε ο κ. Σημίτης.

Τα αίτια της τραγωδίας είναι αδιευκρίνιστα. Κανένας δεν μπορεί άλλωστε να πιστέψει ότι έγινε όλο αυτό το απίστευτο σκηνικό, επειδή, όπως ανέφεραν σε καταθέσεις τους συγγενείς, ο 46χρονος ήθελε να εγκαταλείψει τον πρώτο όροφο του σπιτιού η πεθερά, προκειμένου να μεταφερθεί εκεί το ιατρείο της συζύγου του, έτσι ώστε να μην πληρώνει ενοίκιο.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο η σύζυγος να ζήτησε τη διακοπή του γάμου ή την απομάκρυνση του συζύγου, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του αστυνομικού.

Σοκ στους Αγίους Αναργύρους – Αστυνομικός σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε

Keywords
Τυχαία Θέματα