Σκότωσε για σεξουαλικούς λόγους τον 25χρονο μπάτλερ ο γόνος Θεσσαλονικιού επιχειρηματία;

Από την αρχή η ανάκριση, αυτή τη φορά στα στρατιωτικά δικαστήρια, για την υπόθεση της δολοφονίας του 25χρονου μπάτλερ από τη Σρι Λάνκα με κατηγορούμενο τον 33 χρονο γιο του επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, στο σπίτι του οποίου εργαζόταν το θύμα.

Το δικαστήριο αποφάσισε να μην εκδικάσει την υπόθεση αλλά να την παραπέμψει στον στρατιωτικό εισαγγελέα, επειδή ο κατηγορούμενος ήταν στρατιώτης όταν έγινε το έγκλημα.

Ο μπάτλερ είχε βρεθεί νεκρός στην πισίνα της πολυτελούς βίλας του επιχειρηματία.Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του θύματος, που προσπαθούσε μάταια να επικοινωνήσει μαζί του, ζήτησε από φίλη της, της οποίας ο άντρας εργαζόταν ως οδηγός του επιχειρηματία, να πάει να ρίξει μια ματιά.

Όταν έφτασε στη μονοκατοικία, ήρθε αντιμέτωπος με το μακάβριο εύρημα και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, το επίμαχο Σαββατοκύριακο, ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του απουσίαζαν σε ταξίδι, ενώ και στο υπηρετικό προσωπικό, πλην του νεαρού μπάτλερ είχε δοθεί άδεια, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόνος, με τον κατηγορούμενο γιο της οικογένειας.

Όπως αποκαλύπτεται στη δικογραφία της σκοτεινής υπόθεσης, ο κατηγορούμενος φέρεται ότι δολοφόνησε τον άτυχο οικιακό βοηθό, επειδή αρνούνταν να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του. Ο κατηγορούμενος επιμένει δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία και ότι κάποιοι προσπάθησαν να τον εμπλέξουν.

Keywords
Αναζητήσεις
ποιος ειναι ο θεσσαλονικιος που σκοτωσε τον μπατλερ
Τυχαία Θέματα