Σκληρή η Αντιπολίτευση για τον καφέ στα όρθια – Αλαλούμ, φαρσοκωμωδία

19:35 6/2/2021 - Πηγή: BankWars

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης επικρίνουν σφοδρά την κυβέρνηση για το αλαλούμ των αποφάσεων στο take away.

Ο ΣΥΡΙΖΑ

Το σημερινό αδιανόητο αλαλούμ με την εστίαση και το take away, το οποίο η κυβέρνηση απαγόρευσε και, εν τέλει, επέτρεψε δύο φορές μέσα σε λίγες ώρες, είναι ενδεικτικό της αντιμετώπισης που έχει σε όλη τη διαχείριση της πανδημίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρει ότι «εργαζόμενοι και επιχειρηματίες της εστίασης, πνιγμένοι στην απόγνωσή τους, δεν έχουν απέναντί τους κυβέρνηση, αλλά περιφερόμενο θίασο»

και σχολιάζει πως «ίσως την απάντηση για το τι ισχύει τελικά για την εστίαση και το take away να μπορεί να την δώσει ο κ. Μητσοτάκης όταν επιστρέψει από τις διακοπές του στην Ικαρία».

ΤΟ ΚΙΝΑΛ

«Μόνο με φαρσοκωμωδία μοιάζει η στάση της κυβέρνησης απέναντι στην εστίαση.Το πρωί απαγορεύεται το take away, το μεσημέρι επιτρέπεται», αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κίνημας Αλλαγής, αναφορικά με την παραλαβή από το κατάστημα στην εστίαση. «Ο αρμόδιος υπουργός ζητά τα κλειδιά των μαγαζιών, και μετά αρχίζει τις συγγνώμες. Ο πρωθυπουργός δεν έχει κουράγιο να μιλήσει με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων και φωνάζει μερικούς φίλους του για να τους πει ότι όλα καλά. Στο μεταξύ οι επιχειρήσεις απειλούνται με αφανισμό και οι εργαζόμενοι με ανεργία» σημειώνει και προσθέτει: «Να σοβαρευτούν επιτέλους. Οι προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής δείχνουν το τι πρέπει να γίνει».

ΤΟ ΚΚΕ

«Όσο η κυβέρνηση θυσιάζει τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στο βωμό των αντιλαϊκών της προτεραιοτήτων, τόσο η διαχείριση της πανδημίας θα εξελίσσεται με “μπρος – πίσω”, με ψευτοδιλήμματα για το τι πρέπει να ανοίξει και τι όχι και κυρίως με μεγάλους κινδύνους για την υγεία και τη ζωή του λαού» -επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

«Η κυβέρνηση με τις συνεχείς παλινωδίες της και την αυτοαναίρεση των μέτρων που η ίδια εξαγγέλλει, παραπέμπει στις μανούβρες του Τιτανικού».

Όπως αναφέρει η Ελληνική Λύση, «δυστυχώς όμως για εμάς, το «καράβι» είναι η Ελλάδα και το «παγόβουνο» με αυτούς στο τιμόνι, είναι αναπόφευκτο».
«Σε αυτό το πλαίσιο κατήργησαν και επανέφεραν αυθημερόν μέχρι και το take – away (πάρτο και φύγε), αλλά στο τέλος ο ελληνικός λαός θα τους πει ένα βροντερό «go – away», σήκω και φύγε, για να σωθεί ο τόπος και εμείς από την καταστροφή»

ΤΟ ΜέΡΑ25

Το ΜέΡΑ25 δια του εκπροσώπου του Μιχάλη Κριθαρίδη κατηγορεί την κυβέρνηση και ιδιάτερα τον Υπουργό Ανάπτυξης ότι «η διαχείριση της πανδημίας, έχει φύγει από το στάδιο όπου οι πολίτες δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει, κι έχει περάσει στο στάδιο όπου δεν ξέρουν τι θα τους έχει συμβεί στο διαφημιστικό διάλειμμα ανάμεσα σε δύο τηλεοπτικές εμφανίσεις του υπουργού Ανάπτυξης κ. ‘Αδωνι Γεωργιάδη». Μέσα σε λίγες ώρες, προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης, «κάναμε binge watch την κωμική σειρά «τα νέα μέτρα για το take away”, με τις συνεχείς σεναριακές ανατροπές «αναστέλλεται/αναστέλλεται ολίγον/να ζήσουμε να το θυμόμαστε».

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα