ΣΙΔΕΝΟΡ: Συμφωνία τεχνικής υποστήριξης με την ιαπωνική Daido Steel

Την υπογραφή συμφωνίας τεχνικής υποστήριξης μεταξύ της Stomana Industry ΑΕ (100% θυγατρική της Σιδενόρ στη Βουλγαρία) και της Ιαπωνικής Daido Steel Co Ltd ανακοίνωσε η εισηγμένη εταιρεία Σιδενόρ, στο πλαίσιο της εξαγωγικής της στρατηγικής και της ενίσχυσης των προϊόντων της με νέα υψηλότερης προστιθέμενης αξίας.

Η συμφωνία αυτή περιλαμβάνει

την τεχνική υποστήριξη από τη Daido Steel για την περαιτέρω ανάπτυξη της υπάρχουσας δραστηριότητας των Ειδικών Χαλύβων (SBQ) στη Stpmana Industry ΑΕ, στοχεύοντας βιομηχανικούς κλάδους, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία απαιτεί χάλυβες υψηλής ποιότητας, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την εγκατάσταση εξειδικευμένου εξοπλισμού δημιουργίας κενού στο ρευστοποιημένο χάλυβα.

Η Daido κατατάσσεται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ανάμεσα στους μεγαλύτερους παραγωγούς ειδικών χαλύβων παγκοσμίως. Επιπλέον, η Daido παρέχει υπηρεσίες και λύσεις για ένα ευρύ φάσμα κλάδων και εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένης της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Παράλληλα, δραστηριοποιείται και στην παραγωγή ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για τον εξοπλισμό αυτοκινήτων, ηλεκτρονικών και μαγνητικών υλικών, στην κατασκευή βιομηχανικού εξοπλισμού, αλλά και πρωτοπόρων υλικών (κοκκοποιημένα μέταλλα, υπερκράματα κλπ.).

Με τη συνεργασία αυτή, η Stomana Industry ΑΕ στοχεύει, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, να γίνει ένας βασικός προμηθευτής ειδικών χαλύβων στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και ένας αξιόπιστος εταίρος της Daido σε μια στρατηγική γεωγραφική περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα