Σφακιανάκης: Ανακοίνωση για την δημόσια προσφορά μετοχών εν όψει ΑΜΚ

Σημειώνεται ότι το παραπάνω χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από πολλούς αστάθμητους παράγοντες και ενδέχεται να μεταβληθεί. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξει ενημέρωση του επενδυτικού κοινού με σχετική ανακοίνωση, όπως προβλέπεται.

Το Ενημερωτικό Δελτίο, όπως εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στις 19 Ιουλίου 2018, είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή στις ιστοσελίδες του Χ.Α.(http://www.helex.gr/el/web/guest/company-prospectus), της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

(http://www.hcmc.gr/el_GR/web/portal/elib/deltia) και της Εταιρείας (https://www.sfakianakis.gr/ependytikes-scheseis/enimerotika-deltia_48940/). Επίσης, το Ενημερωτικό Δελτίο, εφόσον ζητείται από τους επενδυτές, δύναται να τους χορηγηθεί δωρεάν κατόπιν αιτήσεώς τους, σε έντυπη μορφή από τα γραφεία της Εταιρείας, στην Αθήνα Αττικής (Οδός Σιδηροκάστρου 5-7 και Πύδνας, 11855), κατά τη διάρκεια της περιόδου άσκησης των δικαιωμάτων προτίμησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι να απευθύνονται στην Υπεύθυνη Υπηρεσιών Εξυπηρέτησης Μετόχων & Εταιρικών Ανακοινώσεων της Εταιρείας (αρμόδια: κα. Ευθυμία Κατσούρη τηλ. 210 3499990).

Αθήνα, 20 Ιουλίου 2018
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε

Keywords
Τυχαία Θέματα