Σάλος από το άθλιο πρωτοσέλιδο του Χίου

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε – για ακόμη μια φορά- το εμετικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας του Στέφανου Χίου «Μακελειό», που απεικονίζει οκτώ γυναίκες της δημόσιας ζωής, όπως υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την σύντροφο του πρωθυπουργού με έναν χαρακτηρισμό που μόνο …απόπατους φέρνει στο νου…Την όποια παρέμβαση της Δικαιοσύνης που ζητούν τα κόμματα, οργανώσεις και τα θιγόμενα πρόσωπα, θα κληθεί να αντικρούσει για λογαριασδμό του κ.Χίου, ο νομικός σύμβουλος του εντύπου, κ.Παύλος
Σαράκης, γνωστός σύμμαχος των…εξυγιαντών του δημόσιου βίου από το σκάνδαλο NOVARTIS…Στο ίδιο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας εμφανίζονται ως… καρνάβαλοι οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Φώφη Γεννηματά, με την προτροπή από την εφημερίδα «Κάψτε τους».Αρχικά, ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι: «Δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να κυλιστεί στο βούρκο του “Μακελειού”. Θα κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να μην συνεχιστεί αυτό το αίσχος, όμως, η τιμωρία από τη δικαιοσύνη δεν αρκεί, απαιτείται η καταδίκη από σύσσωμο τον δημοκρατικό κόσμο και τις πολιτικές δυνάμεις».Το εν λόγω πρωτοσέλιδο κατήγγειλε και η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, χαρακτηρίζοντάς το ως το πιο σεξιστικό της τελευταίας δεκαετίας. Η Ρένα Δούρου, που εμπεριέχεται και εκείνη στο πρωτοσέλιδο, αντιδρώντας, ανέφερε ότι «οι επαγγελματίες της χυδαιότητας, οι καθ’ έξιν υβριστές του δημοκρατικού πολιτεύματος διεκδικούν με προκλητικά και χυδαία πρωτοσέλιδα, θέση στον δημόσιο διάλογο. Η μόνη θέση που τους ταιριάζει είναι εκείνη την οποία άλλωστε εκφράζουν πιστά. Το πολιτικό και κοινωνικό περιθώριο. Ο εξοστρακισμός τους από τον δημόσιο βίο είναι υπόθεση που μας αφορά όλες και όλους. Γιατί αφορά τη Δημοκρατία». Για «απίστευτη χυδαιότητα» έκανε λόγο και ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης αναφερόμενος στο εν λόγω πρωτοσέλιδο, και υπογραμμίζοντας πως «η σιωπή απέναντι στον φασιστικό οχετό, είναι συνενοχή!» προαναγγέλοντας θα διεθνοποιήσει το ζήτημα. «Η απίστευτη χυδαιότητα του πρωτοσέλιδου του “Μακελειού”, επιβάλλει την άμεση αντίδραση της Δικαιοσύνης, της ΕΣΗΕΑ κ κυρίως την απόλυτη καταδίκη και απομόνωση, από όλα τα κόμματα που σέβονται την κοινοβουλευτική δημοκρατία. Η σιωπή απέναντι στον φασιστικό οχετό, είναι συνενοχή!. Ως Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, αρμόδιος για τα θέματα ισότητας των φύλων, σκοπεύω να διεθνοποιήσω το ζήτημα, με επιστολή προς τους Προέδρους του ΕΚ, της Κομισιόν και του Συμβουλίου. Η φασιστική-σεξιστική χυδαιότητα, ντροπιάζει την Ελλάδα και την Δημοκρατία. Και θα ηττηθεί!». Με ένα σκληρό σχόλιο η ΝΔ τοποθετήθηκε, αναφέροντας πως «χυδαία δημοσιεύματα, όπως αυτό του Μακελειού, είναι ανάξια πολιτικού σχολιασμού. Η Δικαιοσύνη θα όφειλε ήδη να έχει παρέμβει».Και το ΠΑΣΟΚ αντέδρασε όμως με τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου Νίκο Βοσδογάνη να επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «θα είναι συνενοχή στο φασισμό αν δεν καταδικάσουμε όλοι το πρωτοσέλιδο γνωστής φυλλάδας, που δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να αναφέρουμε καν το όνομα της. Δεν έχει καμία σημασία αν σήμερα καταπιάνεται με γυναίκες πολιτικούς που ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει βρωμισει τη ζωή μας, την αισθητική μας, τη δημοκρατία. Η ανοχή είναι συμμετοχή. Η συμμετοχή είναι ενοχή».ΤΟ ΚΙΝΑΛ

«Καταδικάζουμε το πρωτοσέλιδο της ντροπής και καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να πράξουν το ίδιο.

Η μηδενική ανοχή σε φασιστικές συμπεριφορές είναι για μας αδιαπραγμάτευτη αρχή. Εκφράζεται σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις όποιον και αν αφορά. Η σιωπή είναι συνενοχή. Και εμείς δεν σιωπούμε…»

Επικοινωνία ΥΠΕΣ με εισαγγελέα Αρείου ΠάγουΠαράλληλα, με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου – Βασιλοπούλου επικοινώνησε η υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδια του κρατικού τομέα για την Ισότητα Φύλων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» προκειμένου, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της υφυπουργού «να συνομιλήσουν με θέμα τους κινδύνους που επισύρει για την ελληνική κοινωνία, η διακίνηση ακραίων και χυδαίων στερεοτύπων που αφορούν τις έμφυλες σχέσεις».Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε με αφορμή έντυπο που σταθερά διαδίδει και προωθεί φασιστικές, αντικοινωνικές, ρατσιστικές και εν γένει εγκληματικές απόψεις. Η θέση της ΥΦ.ΕΣ. είναι ότι τα κόμματα, όλες οι γυναικείες, φεμινιστικές, πολιτιστικές οργανώσεις, οι άνθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης, έχουν καθήκον να πάρουν θέση στο ζήτημα αναχρονιστικής, καταδικαστέας και επικίνδυνης νοοτροπίας που αναδύεται και όχι ασφαλώς έναντι του μιαρού δημοσιεύματος. Για το τελευταίο και τους “υπεύθυνους” του, μόνο ο νόμος και η δικαιοσύνη».ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ …ΑΜΕΤ-ΑΝΟΗΤΟΥ ΜΕΚΕΛΕΙΟΥ

Τολμούν οι παραχαράκτες της ιστορίας, οι φονιάδες του Ελληνικού Έθνους να ζητήσουν παρέμβαση εισαγγελέα στο μοναδικό ΜΜΕ που δεν υποτάσσεται σε ιδεοληψίες αλλά και σε λαμόγια του συστήματος όπως οι παροικούντες την βρώμικη Κουμουνδούρου του άθεου Συριζομαδούρο.

Είναι οι ίδιοι που καλύπτουν καταζητούμενους, υπόδικους και μεγαλοαπατεώνες. Είναι οι ίδιοι που προστατεύουν κλέφτες δημόσιου χρήματος που με νόμο πάνε τώρα να τους απαλλάξουν. Αυτοί λοιπόν στηλιτεύουν την μοναδική πατριωτική εφημερίδα που εμπιστεύονται καθημερινά χιλιάδες αναγνώστες για την ενημέρωσή τους. Ενάντια στον μεγαλύτερο προδότη και Εφιάλτη που γνώρισε η σύγχρονη ιστορία αυτής της χώρας.

Δεν περιμένουμε συγνώμη από κανέναν. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι «μόνοι μας και όλοι σας», όπως είπε και ο βαρύμαγκας γιδοβοσκός Πολάκης που δεν παρέλειψε να πει κι αυτός τα δικά του για το εξώφυλλο μας που ήδη έχει σπάσει ταμεία, όπως μαθαίνουμε.

Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τον Συνασπισμό αποτυχημένων που με αρχιερέα τον Τσίπρα, αποτελείωσαν ό,τι άφησαν οι προηγούμενοι. Αχτσιόγλου, Παπακώστα, Μεγαλοοικονόμου, Νοτοπούλου, Γεροβασίλη, Μπαζιάνα, Δούρου και όλος ο βαστάζος των Ευρωμασόνων που ξεφτίλισε το όραμα της νεολαίας μας, θα συνεχίσουν να διαβάζουν τα ονόματά τους στα πρωτοσέλιδα μας ως ελάχιστο χρέος μας απέναντι στην ελληνίδα μάνα που παλεύει με πενταροδεκάρες να μεγαλώσει τα παιδιά της και να τα δει να προκόβουν.

Είναι ανίκανοι να κατανοήσουν το σκληρά και ωμά σατιρικό πρωτοσέλιδο που μιλάει για «πολιτικό πουτ@ν@ριο» που έφερε το λαό στην ανέχεια, στη πείνα αλλά και στο θάνατο. Για αυτούς τους λόγους, ναι. Είστε πολιτικές βρωμιάρες. Όταν βλέπεις το παιδί σου να πεινάει και να μην έχεις να αγοράσεις γάλα να το ταΐσεις, το ελάχιστο που σκέφτεσαι είναι το… επίπεδο του πολιτικού λόγου. Τρομάρα σας.

Αντί να βγάλουν το σκασμό για την πιο επαχθή προδοσία της πατρίδος, το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, ζητούν να επέμβουν εισαγγελείς ώστε να βουλώσουν την μοναδική αληθινή φωνή του λαού. Του εκδοτικού εγχειρήματος που είναι το μοναδικό με σταθερά ανοδική πορεία, που πληρώνει στην ώρα του, που πληρώνει τις ασφαλιστικές του εισφορές, που δίνει δουλειά σε δεκάδες οικογενειάρχες και δεν χρωστάει ούτε ευρώ.

Αλήθεια, ρε Παπαδημούλη; Εσύ πόσα χρωστάς; Ενδεχομένως, ούτε ευρώ κι εσύ γιατί ο μισθός σου είναι πενταψήφιος για να κάθεσαι και να κοπροσκυλιάζεις στην Ευρωβουλή.

Αλήθεια ρε Μαρινάκη; Εσύ πόσα χρωστάς; Δώσε εξηγήσεις σχετικά με τον τρόπο εξαγοράς του ΔΟΛ που σήμερα μας καθυβρίζει μέσω του in.gr.

Και έπεται συνέχεια. Ό,τι και να κάνουν οι απανταχού «ξεκούδουνες», το ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα συνεχίσει. Οι ίδιοι θα κριθούν από το λαό στις επερχόμενες εκλογές.

Δεν επιθυμούμε να ασχοληθούμε άλλο με αυτές. Το κακό στον τόπο το έκαναν και αυτό μας φτάνει και μας περισσεύει.

Να πάτε στο διάολο και εσείς και όλοι όσοι σας είχαν στα γόνατά τους και σας έδωσαν εξουσία. Αν κρίνει κάποιος εισαγγελέας να παρέμβει, θα υπερασπιστούμε τις ιδέες μας. Και τότε θα ξεφτιλιστείτε όταν μετά από λίγο θα παρακαλάτε με κάθε μέσο (στα γόνατα ή στα τέσσερα) να μην πάτε φυλακή για εσχάτη προδοσία.

Μας κατηγορείτε για σεξισμό; Σας κατηγορούμε για υπονόμευση της πατρίδας. Διότι όπως έχουμε ξαναγράψει. Καμία Κυβέρνηση – ούτε καν αυτή του ΓΑΠ που μας έριξε στον γκρεμό – δεν μίσησε τόσο πολύ την χώρα που κλήθηκε να υπηρετήσει. Είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία να εξαφανίσετε τη χώρα από το χάρτη. Και να θυμάστε, οι προδότες δεν είχαν ποτέ καλό τέλος.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ εδώ και τέσσερα χρόνια χτυπάει το κομμουνιστικό καθεστώς που έχουν επιβάλει τα αποπαίδια του Στάλιν. Τους χαλάει τη σούπα που είναι η μοναδική εφημερίδα που προσφέρει στους αναγνώστες ταινίες σαν την ΕΛΕΝΗ που οι κομμουνιστές έσπαζαν τους κινηματογράφους για να μην προβληθεί. Διότι είναι η μοναδική ταινία που αναδεικνύει το παιδομάζωμα. Τους ενοχλεί που ξεμπροστιάζει τα εγκλήματα του ΕΑΜΕΛΑΣ με αποσπάσματα βιβλίων όπως το «170 μέρες στα νύχια τους» που προσφέρουμε κι αυτό το Σαββατοκύριακο. Τυχαίο;;;;

Ρεπορτάζ, ρεπορτάζ. Αποκάλυψη, αποκάλυψη, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα είναι απέναντι σας. Μέχρι την πολιτική εξαφάνισή σας.

Καλή Σαρακοστή, λαμόγια.

Keywords
εν λόγω, για μας, υφυπουργός εσωτερικών, συριζα, ελλαδα, ΕΣΗΕΑ, νεα δημοκρατια, ΠΑΣΟΚ, συμμετοχή, μμε, τσιπρας, χρεος, δολ, μακελειο, εκλογες, γαπ, ελενη, εαμ, ελασ, υπουργειο εσωτερικων, υπες, εφημεριδα δημοκρατια, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, εκλογες 2012, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, κοινωνια, ρενα δουρου, δουρου, κομματα, μακελειο, ελενη, δημοκρατια, δουλεια, δολ, εαμ, θεμα, μμε, νυχια, ονοματα, πρωτοσελιδα, ταινιες, ωρα, αισθητικη, αποκαλυψη, αφορμη, γαλα, γαπ, δημοσιο, εγκληματα, ευρω, ειπε, ελασ, ενημερωση, εν λόγω, επικοινωνια, εσχατη προδοσια, αισχος, εσωτερικων, εφημεριδα, ζωη, ζωης, ιδεες, ιδιο, υπηρεσια, υποθεση, υφυπουργος, κυβερνηση, λογο, μισθος, μητσοτακης, νικο, οκτω, ονομα, οραμα, παιδι, παιδια, συγνωμη, συνεχεια, συμμετοχή, σιωπη, σκεφτεσαι, σταλιν, τιμωρια, φυλακη, υφυπουργός εσωτερικών, φτανει, φωφη, φωφη γεννηματα, φωνη, φορα, χερι, χυδαιοτητα, ωμα, δημητρης, δωσε, για μας, χωρα, κλεφτες, μια φορα, παυλος, θεματα, ξεπουλημα
Τυχαία Θέματα