Σ. Βούλτεψη: Προσδοκούμε σε ψήφους όλων των βουλευτών – Τι λέει για ΧΑ

Κάλεσμα προς όλους τους βουλευτές πραγματοποίησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σ. Βούλτεψη, προκειμένου να ψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ώστε να ολοκληρωθεί η πορεία της χώρας προς την έξοδο από το μνημόνιο.

Ειδικότερα, η κ. Βούλτεψη μιλώντας στο ΒήμαFm τόνισε ότι «η πρόσκληση του πρωθυπουργού απευθύνεται σε όλους τους βουλευτές. Αυτή είναι η τελευταία και πιο κρίσιμη ψηφοφορία. Προσδοκούμε πάντα σε μια θετική ψήφο των βουλευτών, ώστε να ολοκληρωθεί η πορεία της χώρας προς την έξοδο από το μνημόνιο. Άλλος τρόπος για να βγούμε από το μνημόνιο, δεν υπάρχει».
Για τυχόν θετικές ψήφους της Χρυσής Αυγής στην υποψηφιότητα Δήμα ανέφερε: «δεν απαντώ σε φήμες. Πλέον. ο καθένας μπορεί να ρίξει στην πολιτική αγορά οτιδήποτε για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να αποπροσανατολίσει. Αυτό το σενάριο πώς βγήκε, όταν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις και επίσημη ανακοίνωση από την ίδια τη Χρυσή Αυγή; Δεν μπαίνω σε αυτή τη συζήτηση.»
Για ενδεχόμενες νέες πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού σημείωσε: «Ο πρωθυπουργός έχει λάβει πολλές πρωτοβουλίες. Έδειξε έμπρακτα ότι ενδιαφέρεται πολύ για τη σταθερότητα της χώρας και την πορεία της. Οι πρωτοβουλίες και οι προτάσεις υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Από εκεί και πέρα, θα αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.»

Keywords