Σ. Λαζαρίδης: Επενδυτικές ευκαιρίες στο Χ.Α – Δεν υπάρχει Grexit – Άμεσα η άρση των περιορισμών στις συναλλαγές

Την πεποίθηση ότι θα αρθούν άμεσα οι περιορισμοί στις χρηματιστηριακές συναλλαγές εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος, Σωκράτης Λαζαρίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg, στο πλαίσιο του 10 Roadshow της ΕΧΑΕ στο Λονδίνο.

«Το πιο σημαντικό πρόβλημα που πρέπει να επιλύσουμε άμεσα είναι η διάκριση που έχουν οι Έλληνες και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα τελειώσει άμεσα», τόνισε, σημειώνοντας ότι είχε την ευκαιρία να συζητήσει το θέμα αυτό με

τον υπουργό Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κ. Μποτόπουλο.

Σχετικά με τις ανησυχίες για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε ότι δεν εκφράστηκαν τέτοιοι προβληματισμοί από τους επενδυτές.

Ο κ. Λαζαρίδης έκανε λόγο για επενδυτικές ευκαιρίες στο ελληνικό χρηματιστήριο. Όσον αφορά την πορεία του Γενικού Δείκτη, σημείωσε ότι έχει καταγράψει απώλειες, ωστόσο υπογράμμισε πως υπάρχουν κλάδοι που κρύβουν ευκαιρίες, όπως τα ακίνητα, τα τρόφιμα, τα διυλιστήρια και οι πρώτες ύλες.

Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη οι εισηγμένες εταιρίες που συμμετείχαν πραγματοποίησαν πάνω από 650 συναντήσεις, ενώ ενδιαφέρον εξέφρασαν πάνω από 150 αναλυτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα