ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ: 100 δόσεις για χρέη σε εφορία και ταμεία

15:45 2/8/2014 - Πηγή: BankWars

Με τίτλο: “100 δόσεις για χρέη σε εφορία και ταμεία” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την τελική πρόταση της ρύθμισης των οφειλών, που δόθηκε από την Κυβέρνηση στην τρόικα. Σύμφωνα με την πρόταση: “έως και 8 χρόνια θα έχουν στη διάθεσή τους οι περισσότεροι οφειλέτες για να εξοφλήσουν τα χρέη τους”, ενώ προβλέπεται “ελάχιστη μηνιαία δόση 50 ευρώ, έκπτωση των προσαυξήσεων κατά 50% και μείωση του επιτοκίου από 8,15% σε 3,5%-4%”. Επίσης, “για τους μεγάλους οφειλέτες προβλέπονται ειδικοί

τρόποι αποπληρωμής. Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα τους καλούν σε διαπραγματεύσεις και στη συνέχεια θα “βγαίνει ο λογαριασμός” ”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, «το φθινόπωρο αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή η νέα ρύθμιση και να παραμείνει σε ισχύ για 4 μήνες».
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Δημήτρης Αβραμόπουλος: “Πρόεδρε, ό,τι πεις. Πάμε!” Ο διάλογος του Αντ.Σαμαρά με τον υπουργό Αμυνας λίγο πριν “κλειδώσει” η επιλογή του για τη θέση του επιτρόπου στην Ε.Ε.
- Κρυφό σχέδιο για αποχώρηση του ΔΝΤ από την Ελλάδα. Η Αθήνα έχει ενημερώσει Μέρκελ και Λαγκάρντ και το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στη Σύνοδο Κορυφής του Δεκεμβρίου.
- Αρθρο-φωτιά του Νίκου Παπανδρέου. Αιχμές κατά Βενιζέλου και Σαμαρά.
- Κώστας Καραμανλής: Από την Ανδρο στην Τήνο και μετά στη Ρόδο.
- Αλέξης Τσίπρας: Εσβησε 40 κεράκια στην Αίγινα.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- Αποκάλυψαν τον έρωτά τους. Καυτό ειδύλλιο με άρωμα πολιτικής. Χέρι-χέρι στη γραφική Αντίπαρο ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη.
- Μάρκος Σεφερλής: “Δεν έθεσα βέτο για την Ελενα”. “Ούτε όρους έβαλα, ούτε επέβαλα τη γυναίκα μου στο πρωινό του Mega”, δηλώνει κατηγορηματικά στην “R” ο δημοφιλής ηθοποιός.
- Βίσση και Ρέμος ξεσήκωσαν τη Μύκονο. Ολα όσα έγιναν στα δυο μεγάλα πάρτι του καλοκαιριού.
- Κατερίνα Σικινιώτη: “Είμαι μόνη και ψάχνω τον έρωτα”. Η 19χρονη Μις Πορτογαλία, με καταγωγή από τη Μύκονο, αναστάτωσε με την εκρηκτική της παρουσία το κυκλαδίτικο νησί.
- Βαλέρια Γκολίνο: Η Ελληνοιταλίδα σταρ, από την Πάτμο όπου βρίσκεται, μίλησε στην “R” για τη λατρεία της στη χώρα μας και τον σύντροφό της Ρικάρντο Σκαμάρτσιο.
- Πρόταση γάμου στη Ντίσνεϊλαντ: Η έκπληξη του Ηλία Κρασσά, η αντίδραση της Βίκυς Καγιά και ο κλειστός γάμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα