ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ: 21.00 (MEGA) – Ώρα Βραζιλίας για τους Έλληνες – Πέντε εκατομμύρια το πριμ πρόκρισης

Ραντεβού με την ιστορία έχει η Ελλάδα στο Βουκουρέστι, απόψε (21:00) όπου σε ζωντανή μετάδοση από το MEGA, θέλει να σφραγίσει την πρόκριση, για το Παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας, στην ρεβάνς της μεγάλης νίκης με 3-1 στο Καραισκάκη. 90 λεπτά χωρίζουν την Εθνική του Captain Santos από την Βραζιλία! Όλα έτοιμα για τον μεγάλο αγώνα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο Βουκουρέστι την Τρίτη στις 21.00 για το σφράγισμα του εισιτηρίου για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Το «Νασιονάλ Αρένα»

αναμένεται να είναι κατάμεστο από 55.000 φιλάθλους. Ο Φερνάντο Σάντος επιλέγει τον Γ.Καραγκούνη σε αντικατάσταση του τιμωρημένου Κατσουράνη, ενώ οι υπόλοιπες θεσεις θα καλυφθούν από τους παίκτες που κέρδισαν τη Ρουμανία στην Αθήνα. Στο τέρμα θα είναι ο Καρνέζης και στην άμυνα οι Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος και Σιόβας στο κέντρο. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Μανιάτης, Τζιόλης, Καραγκούνης και στην επίθεση οι Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου. Το μπόνους από τη FIFA στην ΕΠΟ, για την παρουσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Μουντιάλ 2014, αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Το ποσό αυτό θα αυξηθεί καθώς θα προστεθούν επιπλέον χρήματα από χορηγούς της ομάδας. Το δέλεαρ είναι πάντως μεγάλο και για τους διεθνείς, αφού πρόκριση σημαίνει πέρα από τη δόξα και πριμ που θα αγγίξει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙΟ Βίκτορ Πιτσούρκα θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το ματς της Παρασκευής. Οι Ταταρουσάνου και Κίρικες ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα πάρουν θέση κάτω από την εστία και στο κέντρο της άμυνας αντίστοιχα. Ο πρώτος θα πάρει τη θέση του Λόμποντ και δεύτερος θα αντικαταστήσει τον Γκάρντος, που θα προωθηθεί στο κέντρο, σαν δεύτερο αμυντικό χαφ δίπλα στον Κότσις, καθώς θα λείψουν οι τιμωρημένοι Μπουρτσεάνου και Λάζαρ. Οι Μάτσελ και Ρατ διατηρούνται στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Τόρζε με τον Νικολίτσα διεκδικούν τη θέση του δεξιού εξτρέμ, ο Μαξίμ θα παίξει ως επιτελικός μέσος και ο Στάνκου θα πάει αριστερά με τον Τανάσε να μένει εκτός, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Μάρικα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΜΑΖΙΤΣ Ο Μίλοραντ Μάζιτς θα «σφυρίξει» τον αποψινό αγώνα. Ο Σέρβος ρέφερι έχει διευθύνει τους αγώνες Ζενίτ-ΑΕΚ (4-2, όμιλοι Europa League, 2010), ΠΑΟ-Τότεναμ (0-0, όμιλοι Europa League, 2011) και Ρούμπιν Καζάν-Ολυμπιακός (0-1, φάση 32 Europa League, 2012). Σε επίπεδο εθνικών ομάδων έχει «σφυρίξει» το Ελλάδα-Γεωργία στους Νέους (0-1, προκρ. Euro 2011, 2010), ενώ σε τέσσερα ματς της Ρουμανίας η τελευταία μετρά δύο νίκες (Ρουμανία-Τρίνιντανττ & Τομπάγκο 4-0 και Εσθονία-Ρουμανία 0-2) και ισάριθμες ήττες (Ρουμανία-Ισραήλ 0-2 και Τουρκία-Ρουμανία 2-0).

Original article: ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ: 21.00 (MEGA) – Ώρα Βραζιλίας για τους Έλληνες – Πέντε εκατομμύρια το πριμ πρόκρισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα