ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 1-1 (ΤΕΛΙΚΟ) – ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ! – Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ (φωτο)

Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014. Μέσα στις 32 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ισοπαλία 1-1 στο Βουκουρέστι.
Απίστευτα πνηγύρια μέσα στο γήπεδο από τους παίκτες – Ο Σάντος στην εξέδρα των Ελλήνων φιλάθλων82′ Απίστευτη ευκαιρία για τους Ρουμάνους. Ο Σάμαρης πήγε να διώξει, η μπάλα όμως παραλίγο να μπει
και πάλι γκολ.80′ Αναγκαστική αλλαγή για την Ελλάδα. Ο Μανωλάς στη θέση του τραυματισμένου Σιόβα.73′ Αλλαγή για την Εθνική. Ο Καραγκούνης έξω, ο Σάμαρης μέσα.72′ Αλλαγή για την Ελλάδα. Ο Βύντρα στη θέση του τραυματία Τοροσίδη.62′ Ωραία κίνηση και σουτ του Χόμπαν, όμως ο Καρνέζης πέφτει ωραία στη γωνία του και διώχνει σε κόρνερ.55′ Απίστευτο γκολ για τη Ρουμανία. Ο Τοροσίδης πάει να διώξει, το ίδιο πάει να κάνει και ο Χολέμπας, η μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη.Σάμαρης, Γκέκας και Χριστοδουλόπουλος κάνουν ζέσταμα, μετά από εντολή του Σάντος.

7′ Οι Ρουμάνοι προσπαθούν να ξαναμπούν στο παιχνίδι της πρόκρισης, προσπαθούν να αλλάξουν λίγο τη μπάλα, να αποδιοργανώσουν την ελληνική άμυνα, αλλά δεν τα καταφέρνουν μέχρι στιγμής.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: ΡΟΥΜΑΝΙΑΕΛΛΑΔΑ 0-1

45‘ Έσκασε κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο. Στο έδαφος ο Παπασταθόπουλος.

Μετά το γκολ ο Μήτρογλου πήρε και κίτρινη κάρτα, καθώς για να πανηγυρίσει πήρε το σημαιάκι του κόρνερ.

26′ Αλλαγή για τη Ρουμανία. Ο Ρατ έξω, ο Λατοβλέβιτσι μέσα. Αναγκαστική η αλλαγή του Πιτσούρκα.

21′ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ! Εξαιρετική κάθετη πάσα στον Καραγκούνη, ο Μήτρογλου, μόνος απέναντι στον Ταταρουσάνου, δεν υπήρχε περίπτωση να αστοχήσει. Η Εθνική ανοίγει το σκορ.

17′ Μεγάλη ευκαιρία για την Εθνική μας. Ο Χολέμπας κλέβει, μπαίνει, σουτάρει, αλλά ο Ταταρουσάνου κρατάει τους Ρουμάνους μέσα στο παιχνίδι. Μεγάλη επέμβαση.

12′ Πιέζουν οι Ρουμάνοι, το 0-0 διατηρείται

5‘ Δυνατό πολύ καλό σουτ του Τόρζε πέρασε αουτ από το δεξί δοκάρι του Καρνέζη

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ταραρουσάνου, Μάτσελ, Ρατ, Κίρικες, Γκοϊάν, Χόμπαν, Τανάσε, Στάνκου, Τόρζε, Μαξίμ, Μαρικά

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης κάτω από τα γκολπόστ, (από αριστερά) Χολέβας, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Τοροσίδης στην άμυνα, Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης στι κέντρο, Σαμαράς και Σαλπιγγίδης στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή αυτής ο Κώστας Μήτρογλου

Original article: ΡΟΥΜΑΝΙΑΕΛΛΑΔΑ 1-1 (ΤΕΛΙΚΟ) – ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ! – Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ (φωτο).

Keywords
Τυχαία Θέματα