“Ρόμπα” γίναμε! Τα ξένα ΜΜΕ γράφουν για δηλητηριάσεις εκατοντάδων τουριστών σε ξενοδοχείο στη Ρόδο

Απίστευτη ταλαιπωρία υπέστησαν εκατοντάδες Γάλλοι αλλά και Ρώσοι που έκαναν διακοπές στο πολυτελές ξενοδοχείο Lindos Imperial, στη Ρόδο. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, έπαθαν όλοι μαζί βαριάς μορφής τροφική δηλητηρίαση χωρίς να δεχθούν την περιποίηση που έπρεπε.

Η είδηση κάνει το γύρο των γαλλικών μέσων ενημέρωσης, καθώς οι Γάλλοι που επέστρεψαν στη χώρα τους μίλησαν σε δημοσιογράφους, ενώ και η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Εποπτεία της Προστασίας των Καταναλωτών ανακοίνωσε ότι στις 11 Αυγούστου 94 Ρώσοι

τουρίστες χρειάσθηκαν γιατρό μετά από δείπνο, που είχαν σε ξενοδοχείο της Ρόδου.

Σήμερα, η ηλεκτρονική έκδοση της Le Parisien και η γαλλική τοπική ιστοσελίδα της Τουλούζης Ladepeche.fr προχωρούν την αποκάλυψη ένα βήμα παραπέρα και διασύρουν τη συγκεκριμένη παροχή τουριστικών υπηρεσιών στη χώρα μας, φιλοξενώντας επώνυμες μαρτυρίες γάλλων τουριστών.

Οπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, περίπου 400 με 600 γάλλοι τουρίστες -στην πλειοψηφία τους από την Τουλούζη- έπεσαν θύματα της κακής ποιότητας του προσφερόμενου φαγητού στο πεντάστερο λουξ ξενοδοχείο Lindos Imperial στη Λίνδο της Ρόδου. “Εβλεπα ανθρώπους να κάνουν εμετό στις πισίνες, στους διαδρόμους… παντού” αποκαλύπτει Γάλλος τουρίστας.

Παραθεριστής, από το Λουξεμβούργο κατήγγειλε στα γαλλικά μίντια ότι «τρεις γιατροί ήταν στη διάθεσή μας, αλλά για να μας εξετάσουν έπρεπε να πληρώσουμε εκ των προτέρων πάνω από 100 ευρώ»!

Keywords
Τυχαία Θέματα