Π.Σκουρλέτης: “Διαφυλάξαμε τη ΔΕΗ εξασφαλίζοντας την αποζημίωση της για τον ΑΔΜΗΕ”

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “Εποχή” αναφέρει ότι παρότι οι θεσμοί επέμεναν στην ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, δόθηκε μια λύση που βρισκόταν στον αντίποδα αυτής της λογικής. “Διαφυλάξαμε τη ΔΕΗ εξασφαλίζοντας την αποζημίωση της, διότι δεν πρέπει να υποστεί ζημιά από αυτή την ιδιοκτησιακή απόσχιση, κατοχυρώσαμε

το μάνατζμεντ να είναι στο Δημόσιο”, δηλώνει.

Ο κ. Σκουρλέτης θεωρεί ότι η κυβέρνηση πρέπει να κινηθεί προσεκτικά για να μην διαταραχθεί η σχέση της με την κοινωνία, καθώς αυτή μπορεί να ανατραπεί από την μία μέρα στην άλλη και μάλιστα όχι για κάποιο θέμα όπως η λήψη σκληρών μέτρων, αλλά από μια υπόθεση όπως αυτή του καστανά της Θεσσαλονίκης: “Πρέπει το ήθος μας, η καθημερινότητά μας, ο τρόπος που μιλάμε, το ύφος μας, να πείθουν τον κόσμο ότι αυτοί είναι διαφορετικοί και έχουν και άλλα στο μυαλό τους”.

Επίσης, ο υπουργός αναφερόμενος στα ΜΜΕ, τα αποκαλεί “εχθρικά” καθώς όπως αναφέρει ενώ “μας ακούνε και μας βλέπουν δεν προβάλουν το έργο μας”.

Για το παράλληλο πρόγραμμα, ο Πάνος Σκουρλέτης κάνει λόγο για “παράλληλα μέτρα, τα οποία θα κινούνται σε άλλη λογική” και θα αναδεικνύουν μια διαφορετική αντίληψη, μιας κυβέρνησης με κορμό την αριστερά. Αναφέρει δε, ότι ήδη κατατέθηκαν με μορφή νομοσχεδίου τα πρώτα μέτρα αυτής της λογικής, “αν και τελικώς θα ψηφιστούν μετά τις γιορτές”.

Keywords
Τυχαία Θέματα