Πρώτο Θέμα: Συνεργάτης του Παπαγγελόπουλου κατά της Διαφθοράς, δικηγόρος του Αρτεμίου!

15:29 6/4/2019 - Πηγή: BankWars

“Φωτιές” ανάβει το πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος για την υπόθεση Μανώλη Πετσίτη. Σύμφωνα με την εφημερίδα:

Η κυρία Αναστασία Ξεπαπαδέα γενική γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, που διορίστηκε από τις 10 Ιουνίου 2015 διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του τότε αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, έγινε ειδική συνεργάτης του ίδιου σε θέματα διαφθοράς και τον Απρίλιο του 2018 πήρε τη σημερινή της θέση.

Ολα όμως αυτά

τα χρόνια εμφανίζεται παράλληλα ως πληρεξούσια δικηγόρος σε υποθέσεις του νομικού γραφείου του Αρτέμη Αρτεμίου, που αφορούν στην κυπριακή εταιρεία Hi -Med Solutions Ltd με έδρα το γραφείο του στην Κύπρο.

Το γραφείο Αρτεμίου βρίσκεται στο επίκεντρο μεγάλης έρευνας των ελληνικών και κυπριακών αρχών, καθώς οι εταιρείες που διαχειρίζεται μαζί με τους συνεταίρους του Λάμπρο Πιερή και Σωτηράκη Παναγιώτου, εμπλέκονται σε εμβάσματα που τροφοδοτούσαν, μεταξύ άλλων, και τον τραπεζικό λογαριασμό του Μανώλη Πετσίτη. Οι μεταφορές χρημάτων προς τους λογαριασμούς του Μανώλη Πετσίτη, ελέγχονται εδώ και εβδομάδες από την Κυπριακή Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, ενώ οι δύο δικηγόροι φέρονται να έχουν επαγγελματικές σχέσεις και με τον υπόδικο Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα