Πρώτη κοινή παρουσία των Epsilon Net & HIT στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2019

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη κοινή παρουσία των Epsilon Net και HIT στην έκθεση XENIA 2019 που διοργανώθηκε από 23 έως 25 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo της Αττικής. Εκατοντάδες επαγγελματίες επισκέφθηκαν το stand των δύο εταιρειών

για να ενημερωθούν σχετικά με τη μεγάλη συνεργασία των δύο εταιρειών που αλλάζει τα δεδομένα στον τουρισμό.  Σύσσωμο το αρμόδιο προσωπικό και των δύο εταιρειών ανέλυσε σε υφιστάμενους πελάτες και πολλούς νέους ενδιαφερόμενους τα οφέλη από τη σύμπραξη, αλλά και τα μελλοντικά σχέδια που πρόκειται να απογειώσουν την εμπειρία μηχανογράφησης του σύγχρονου ξενοδοχείου.

Το άθροισμα της εγκατεστημένης βάσης των δύο εταιρειών ξεπερνάει τις 2.000 ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, καθιστώντας το νέο σχήμα κορυφαίο στον χώρο της Πληροφορικής του τουριστικού κλάδου στην χώρα, με σημαντικό μέγεθος και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Οι προοπτικές ανάπτυξης που δημιουργούνται από την σύμπραξη έχουν σημαντικό μέγεθος ακόμη και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Με όλα τα προϊόντα που έχει πλέον στη φαρέτρα της και μέσα από την στρατηγική συνεργασία με την EPSILON NET, η HIT Α.Ε. σχεδιάζει μια νέα ενιαία πλατφόρμα λύσεων, που θα εξυπηρετεί κάθε ανάγκη μηχανογράφησης του σύγχρονου ξενοδοχείου ανεξαρτήτως του μέγεθός του και θα καλύπτει επιτυχώς τους τομείς:

–           PMS
–           POS και PDA για τα Επισιτιστικά Τμήματα
–           Αποθήκη F&B
–           Εφαρμογές για το Λογιστήριο | Μισθοδοσία
–           APPs για βοηθητικές Υπηρεσίες
–           Εφαρμογές διαχείρισης πελατών (CRM)
–           Revenue Management Systems
–           Συμβουλευτική σε θέματα ΙΤ, GDPR και Data Security

Με ανάλυση των ανθρώπινων αναγκών (Guest Experience), των νέων τάσεων της αγοράς και την ανάπτυξή τους να γίνεται σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις και τα διεθνή πρότυπα, κτίζονται οι πρωτοποριακές λύσεις που σύντομα θα φτάσουν στα ξενοδοχεία όλης της χώρας.

Το stand των δύο εταιρειών στην XENIA επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Epsilon Net, κ. Ιωάννης Μίχος και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της HIT, κ. Ιωάννης Μυτιληναίος.

Epsilon Net & HIT ανανεώνουν το ραντεβού με τους επαγγελματίες του Τουρισμού για την έκθεση XENIA 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα