Προς πρόεδρο της ΕΠΟ: 210-9988888 το τηλέφωνο της Alitalia…

Μετά από αυτή την ξεφτίλα που ζήσαμε απόψε, η κριτική στην ομάδα και οι αναλύσεις δεν έχουν κανένα νόημα. Με 1 βαθμό σε 4 ματς, μια ομάδα που το καλοκαίρι ήταν στους 16 του κόσμου έφτασε στον …πάτο και κατάφερε να χάνει από τους ερασιτέχνες διεθνείς των Ν. Φερόε!

Ο κ. Σαρρής και οι διοικούντες την ΕΠΟ δεν έχουν πιο τίμια επιλογή απ’το να παραδεχτούν πως η επιλογή Ρανιέρι απέτυχε και να στείλουν τον Ιταλό στο σπίτι του. Η αποζημίωση

βέβαια είναι κοντά στο 1.8 εκ. ευρώ! Αυτό είναι επίσης ένα λάθος της ΕΠΟ που χάρισε σε έναν …γυρολόγο του ποδοσφαίρου ηγεμονικό συμβόλαιο. Τα αεροπορικά της alitalia πάντως στο Αθήνα – Ρώμη δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβά… Βάλτε τον στο αεροπλάνο να σώσουμε ό,τι μπορούμε…

Σπεσιαλίστας στην αποτυχία

Διαβάστε την πορεία του Ιταλού τεχνικού για να δείτε πως τίτλους έχει ελάχιστους, αποζημιώσεις από απολύσεις όμως πολλές:

Το 1991, τη χρονιά δηλαδή που έφυγε ο Μαραντόνα, ανέλαβε τη Νάπολη. Αργότερα υποδέχτηκε τα δισεκατομμύρια του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι και μετά βρέθηκε στη Γιουβέντους στη μετά Καλτσιόπολις εποχή. Η τελευταία του δουλειά ήταν ξανά με έναν Ρώσο κροίσο, τον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, όταν αυτός αγόρασε τη Μονακό. Πέρασε επίσης από τη Βαλένθια, την Ατλέτικο, την Πάρμα, τη Φιορεντίνα, τη Ρόμα, την Ιντερ, χωρίς όμως να κερδίσει σχεδόν τίποτα. Ενα Κύπελλο Ιταλίας, ένα Κύπελλο Ισπανίας, ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ· ελάχιστα μετάλλια για 28 χρόνια καριέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα