Πρόκληση Μασκ: Η αλαζονική απάντηση στον Μπέρνι Σάντερς που ζητεί υψηλότερη φορολόγηση δισεκατομμυριούχων

Ο Έλον Μασκ μέσω Twitter “τρολάρει” τον Μπέρνι Σάντερς, τον Δημοκρατικό Γερουσιαστή που ζητεί υψηλότερη φορολόγηση των πλουσίων.

«Ξεχνάω συνέχεια ότι εξακολουθείς να ζεις» έγραψε στον λογαριασμό του ο Μασκ απαντώντας σε ανάρτηση του Σάντερς για τη δίκαιη φορολόγηση των πλουσίων.

«Θέλεις να πουλήσω περισσότερες μετοχές Μπέρνι; Απλώς πες τη λέξη» έγραψε μία ώρα αργότερα.

Την περασμένη εβδομάδα ο Μασκ πούλησε μετοχές της Tesla συνολικής αξίας

6,9 δισ. δολαρίων ή περίπου το 4% των μετοχών της εταιρείας. Ύστερα από δημοσκόπηση στο Twitter, έχει δεσμευθεί να πουλήσει το 10% των μετοχών του, κάτι που θα τον οδηγήσει στο να πληρώσει φόρο  περίπου 4 δισ. δολαρίων.

Οι Δημοκρατικοί έχουν προτείνει έναν φόρο για τους δισεκατομμυριούχους, που εάν ψηφιζόταν, θα ανάγκαζε τον Μασκ να πληρώσει περί τα 40 δισ. δολάρια στην εφορία. 

Η Mellisa Byrne, μια πολιτική ακτιβίστρια και πρώην συνεργάτιδα  του Σάντερς, έγραψε στο Twitter: “Φίλοι, σταματήστε να αγοράζετε Tesla. Μην επιβραβεύετε τους αλαζόνες  άνδρες”.
Η συγγραφέας  Amber Mac έγραψε στο Twitter: «Ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί ορισμένοι άνθρωποι συνεχίζουν να δικαιολογούν την παιδική, αγενή και χυδαία συμπεριφορά του Έλον Μασκ».

Keywords
Τυχαία Θέματα