Πουλήθηκε η βίλα του Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι – Η τελική τιμή

Έναντι του ποσού της τάξης των 11,5 εκατ. ευρώ πωλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η βίλα του Σταύρου Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι.

Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός έγινε σε συμβολαιογραφείο του Κρανιδίου και υπήρχαν τρεις υποψήφιοι αγοραστές ο καθένας από τους οποίους είχε καταθέσει εγγυητική επιστολή 1,5 εκατ. ευρώ.

Τελικά πλειοδότης αναδείχθηκε offshore εταιρεία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε Έλληνα εφοπλιστή.

Η τιμή

απόκτησης είναι σημαντικά υψηλότερη από την τιμή πρώτης προσφοράς που ανέρχεται σε 4,7 εκατ. ευρώ.

Το σπίτι που βρίσκεται στην κυριότητα των εταιρειών Brionte Limited και Goldwind Limited, βρίσκεται στη θέση “Μετόχι” Αγίου Αιμιλιανού του Πορτοχελίου, σε οικόπεδο 20,7 στρεμμάτων. Η Alpha Bank είχε κατάσχει το ακίνητο του Σταύρου Ψυχάρη για το ποσό των 2,4 εκατ. ευρώ.

Σε αυτό βρίσκεται η διώροφη μονοκατοικία, η οποία, σύμφωνα με την οικοδομική άδεια (166/2008) και τα αρχιτεκτονικά σχέδια που τη συνοδεύουν, προβλέπεται να διαθέτει επιφάνειες κύριας χρήσης συνολικού εμβαδού 607 τ.μ., υπόγειους βοηθητικούς χώρους συνολικού εμβαδού 139 τ.μ., ισόγειο χώρο στάθμευσης εμβαδού 75,37 τ.μ. και πισίνα εμβαδού 96,56 τ.μ..

Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια, το υπόγειο εμβαδού 139 τ.μ., αποτελείται, μεταξύ άλλων, από μηχανοστάσιο, δύο αποθήκες και το κλιμακοστάσιο ανόδου για το ισόγειο. Το ισόγειο εμβαδού 514 τ.μ., διαθέτει καθιστικό – τραπεζαρία – κουζίνα, γραφείο, υπνοδωμάτιο με λουτρό και ιματιοθήκη, χολ, Play Room, υπνοδωμάτιο με λουτρό και ιματιοθήκη, ξενώνα με κουζίνα και λουτρό και επιπρόσθετο χώρο στάθμευσης 75 τ.μ..

Η παραλιακή έπαυλη του πρώην ισχυρού ανθρώπου των Media, η οποία βρέχεται τη θάλασσα και συνορεύει με δάσος, θεωρείται φιλέτο για το real estate της περιοχής που έχει χαρακτηριστεί ως η «ελληνική Ριβιέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα