Πόπη Τσαπανίδου για υπόθεση Γεωργούλη: «Είναι δυνατόν να έδωσε το όνομα του θύματος ο ΣΥΡΙΖΑ;»

Στην υπόθεση κακοποίησης της Ελένης Χρονοπούλου, για την οποία καταγγέλλεται ο Αλέξης Γεωργούλης, αναφέρθηκε η εκπρόσωπς Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Πόπη Τσαπανίδου, τονίζοντας ότι το κόμμα της από την πρώτη στιγμή στηρίζει το θύμα και επισημαίνοντας ότι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν «ίσες αποστάσεις».

Σχετικά με τη δημοσιοποίηση του ονόματος της Ελένης Χρονοπούλου, η κυρία Τσαπανίδου ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε περίπτωση κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ

να δώσει στη δημοσιότητα την ταυτότητα του θύματος: «Είναι ποτέ δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να έδωσε το όνομα του θύματος;.. Είμαστε ένα κόμμα που στέκεται δίπλα στις γυναίκες και διαδηλώνει γι’ αυτές. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει φτιάξει δομές και κέντρα φιλοξενίας για τις κακοποιημένες γυναίκες, είναι δίπλα τους ενεργά. Είμαστε με το θύμα, το λέμε από την πρώτη στιγμή… Δεν υπήρχε περίπτωση άνθρωπος από τον ΣΥΡΙΖΑ να έβαζε για δεύτερη φορά το θύμα σε αυτή τη διαδικασία. Και όταν ρωτάω με ποιο σκεπτικό ρίχνουν ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ, το αναλύουν λέγοντας ότι, αφού δεν το έδωσαν από το ΠΑΣΟΚ, θα το έδωσαν από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικά με τον πιθανό αντίκτυπο της υπόθεσης στο εκλογικό αποτέλεσμα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Αυτό θα το δούμε. Σίγουρα το περιστατικό μάς σοκάρει και μας αναστατώνει».

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα