“Πόλεμος” Χατζηνικολάου – Φαήλου στο twitter

“Πόλεμος” στο twitter ξέσπασε ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Φαήλο Κρανιδιώτη, με αφορμή τα χθεσινά σχόλια του τελευταίου που προκάλεσαν σάλο.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, σχολίασε σήμερα ότι «όταν ο “Ρασκόλνικοβ” ξαναπεί να στείλει το πτώμα του “πατέρα” του, θα πάει ο Χατζηνικολάου να το πάρει με την Πόρσε. Είναι πιο πονόψυχος».

Ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε λοιπόν: «Πόρσε δεν έχω. Λίγο

μυαλό και ευαισθησία για να μη λέω ανοησίες σαν τις δικές σου μάλλον έχω…»

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Κρανιδιώτης, όταν ένας «φίλος» του στο twitter του έγραψε ««Βία είναι ο γέρος μου που πάει στο γιατρό και βρίσκει ταμπελάκι τελείωσαν οι 10 δωρεάν επισκέψεις! Αν πεθάνει θα στον φέρω!» απάντησε: «Ευχαρίστως αλλά πού να τον βάλουμε; Α, έχω όμως μια κούτα από τηλεόραση (ασπρόμαυρη). Αν τον διπλώσεις πριν παγώσει θα χωράει».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας την ανάρτηση του κ. Κρανιδιώτη είπε ότι «Σίγουρα αυτό που άκουσα ήταν αποκρουστικό. Αν υπάρχει αυτή η παραδοχή, με εκπλήσσει. Πάντως, αυτό που άκουσα, ήταν μια αποκρουστική δήλωση».

Τη δήλωση του κ. Κρανιδιώτη σχολίασε μέσω του twitter και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Γ.Μουρούτης γράφοντας: «Απαράδεκτο – έστω και ως πλάκα – το tweet του @failosK. Οφείλει να ζητήσει συγγνώμη ακόμα και αν δεν το εννοούσε».

Keywords
Τυχαία Θέματα