Ποιος βολτάρει και το παίζει μάγκας στον κορονοιό; Δείτε τον Τζόνσον στο βίντεο…

Βίντεο απαθανάτισε τη στιγμή που ο Μπόρις Τζόνσον βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου St. Thomas όπου νοσηλευόταν από το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, ο Βρετανός πρωθυπουργός ενδεχομένως να απόσχει από τα καθήκοντά του για ένα μήνα.

Δείτε το, κυρίως όσοι …βολτάρετε αμέριμνοι και δηλώνετε πως δεν φοβάστε τον κορονοιό…

https://tv.in.gr/uploads/20200411/213731_video-2020-04-11-21-11-30.mp4?_=2

Όπως ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ, ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκεται σε «εξαιρετικά καλή διάθεση».

«Ο

πρωθυπουργός μεταφέρθηκε σήμερα από την εντατική φροντίδα πίσω στον θάλαμο, όπου θα παρακολουθεί στενά κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης της ανάρρωσης του. Βρίσκεται σε εξαιρετικά καλή διάθεση» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει ξεκινήσει και τις μικρές σε διάρκεια βόλτες ανάμεσα σε περιόδους ξεκούρασης στο πλαίσιο της φροντίδας που λαμβάνει προκειμένου να επανέλθει.

Κατά την ίδια διαρροή ο Μπόρις Τζόνσον έχει μιλήσει με τους γιατρούς του τους οποίους ευχαρίστησε, όπως και όλη την ομάδα που ανέλαβε τη φροντίδα του «και οι σκέψεις του είναι στο πλευρό όλων όσοι έχουν επηρεαστεί από αυτή την απίστευτη περιπέτεια».

Ανάμεσα στις ταινίες που έχει δει μέχρι στιγμής ο Βρετανός πρωθυπουργός είναι, σύμφωνα με το Sky News, το Withnail And I, και η τριλογία του Lord Of The Rings trilogy ενώ από τα παιχνίδια συνήθως επιλέγει να λύσει sudoku.

Η Daily Mail μεταδίδει ότι η μνηστή του Μπόρις Τζόνσον, Κάρι Σίμοντς έχει στείλει στον Βρετανό πρωθυπουργό εικόνες από τα υπερηχογραφήματα του αγέννητου παιδιού τους το οποίο αναμένεται να έρθει στη ζωή σε λίγες εβδομάδες.

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ: ΝΑ ΤΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ!

μέτρα που αποφασίσθηκαν στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα, προκειμένου να εμποδιστούν οι εκδρομείς να φύγουν για την επαρχία, είναι τα εξής:

-Θα ελεγχθούν όλα ανεξαιρέτως τα οχήματα -κι όχι επιλεκτικά- που θα κατευθυνθούν τις επόμενες ημέρες στις εξόδους της Αθήνας.

-Θα έχουν δοθεί εντολές στους αστυνομικούς να προχωρούν σε διαρκείς, αναλυτικούς ελέγχους των εγγράφων που επικαλούνται κι αν βρίσκουν ασάφειες αλλά κι αν υπάρχουν υπόνοιες για διάφορα «τρικ» που κάνουν οι πολίτες, δεν θα τους επιτρέπεται να περάσουν τα μπλόκα. Κι αυτό άσχετα με την ουρές αυτοκινήτων που θα δημιουργηθούν κι οι οποίες μπορεί να λειτουργήσουν αποτρεπτικά για την αδικαιολόγητη αναχώρηση στην επαρχία κατοίκων της πόλης.

-Παρεμφερείς έλεγχοι θα γίνουν και σε άλλες εναλλακτικές διαδρομές (μέσω Πάρνηθας, Λουτρακίου, Δερβενοχωριων κ.λπ.). Έχει ήδη ζητηθεί και η συνδρομή αστυνομικών υπηρεσιών από Κορινθία , Βοιωτία κ.λπ. για να στηθούν μπλόκα σε κάθε προσπάθεια χρήσης άλλου περιφερειακού δρόμου.

-Σε περίπτωση αφαίρεσης πινακίδων έχει δοθεί σαφής εντολή να μην υπάρξει καμιά χαριστική πράξη επιστροφής τους ή διαγραφής προστίμων.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στα αεροδρόμια και στους χώρους εισόδου της χώρας. Όπως είπε ο υφυπουργός, 214 άτομα που ήρθαν χθες με τέσσερις πτήσεις , ελέγχθηκαν όλοι και βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα. Μειώνεται ο αριθμός των πολιτών που είναι σε καραντίνα» , περίπου 5.500 παραμένουν σε καραντίνα και ελέγχονται καθημερινά, είπε ο κ. Χαρδαλιάς.

Ενδελεχείς ελέγχους, ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποιούν από το πρωί σε όλα τα λιμάνια της χώρας, στελέχη του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της πανδημίας του κοροναϊού.

Η μετακίνηση με τα πλοία της ακτοπλοΐας επιτρέπεται για τους μόνιμους κατοίκους των νησιών, αλλά και των μεταφορικών μέσων που απαιτούνται για την τροφοδοσία, ενώ επιτρέπεται και η επιστροφή όσων θέλουν να αναχωρήσουν από αυτά.

Για την περίπτωση των μόνιμων κατοίκων των νησιών, ο κάθε επιβάτης θα πρέπει να έχει μαζί του το ισχύον εκκαθαριστικό της φορολογικής του δήλωσης που θα αναφέρει τη μόνιμη κατοικία του, αλλά και το ΜΑΝ, τον Μοναδικό Αριθμό Νησιώτη ή τη βεβαίωση μόνιμης διαμονής του από τον οικείο δήμαρχο.

Χαρακτηριστικό της πειθαρχίας του κόσμου στα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, το γεγονός ότι το πλοίο «Διονύσιος Σολωμός» που έφυγε το πρωί του Σαββάτου (11/4) για τα νησιά των Κυκλάδων, είχε μόλις 30 επιβάτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα