Ποιοί υπουργοί έμειναν μέχρι τα μεσάνυχτα στο Μαξίμου

Το πολυνομοσέδιο και τα προαπαιτούμενα για την επόμενη δόση ήταν το βασικό αντικείμενο της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαράς και στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί κ.κ. Γιάννης Στουρνάρας, Γιάννης Μιχελάκης, Κυριάκος Μητοστάκης, Κωστής Χατζηδάκης,

Δημήτρης Σταμάτης και Σίμος Κεδίκογλου.

Βγαίνοντας ο υπουργός Οικονομικών σε ερώτηση για τις αντιδράσεις βουλευτών στο πολυνομοσχέδιο απάντησε: «Δε βλέπω εγώ κάποια αντίδραση. Δεν έχω δει κάποια αντίδραση. Εγώ βέβαια σήμερα δεν ήμουν στη Βουλή. Στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων χθες δεν είδα ισχυρές αντιδράσεις».

Σε άλλη ερώτηση για τις αντιδράσεις κι από την πλευρά των δημάρχων, ο κ. Στουρνάρας παρέπεμψε στον αρμόδιο υπουργό κ. Γιάννη Μιχελάκη. Πάντως ειδικότερα για το θέμα των δημοτικών αστυνομικών αποφασίστηκε ότι όσοι έχουν πραγατικά πιστοποιητικά σπουδών και εμπειρίας δεν θα απολυθούν.

Η σύσκεψη εξελίχθηκε σε μία ευρύτερη συζήτηση για την πολιτική επικαιρότητα μέχρι και για το ταξείδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ στις 8 Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα