Ποιοι είναι οι… κύριοι που για χρέος 800 ευρώ πήγαν να κάνουν έξωση σε μητέρα με δύο παιδιά;

Για χρέος 800 ευρώ πήγαν να διώξουν  από το σπίτι της μονογονεϊκή οικογένεια στα Άνω Πατήσια, ( Πολυλά 4) ενώ χτυπήθηκε η συγκέντρωση ανθρώπων που βρέθηκαν έξω από την οικία για συμπαράσταση.

Τελικά ανεστάλη η έξωση.

Πάλι καλά να λέμε…

Γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, είναι σαδισμός και απανθρωπιά, μέσα στο κατακαλόκαιρο, με καύσωνες και με την Ελλάδα να καίγεται από τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές, κάποιοι …κύριοι να βάζουν ως πρώτο

στόχο στο άρρωστο μυαλό τους να διώξουν μάννα με δυο παιδιά από το σπίτι για ένα χρέος 800 (οκτακοσίων) ευρώ. 

Νωρίτερα, αστυνομικοί, που συνόδευαν τον δικαστικό επιμελητή, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο διαμέρισμα της οικογένειας, απαιτώντας να φύγει από το σπίτι που χάθηκε σε πλειστηριασμό.

Η κυρία Δήμητρα, μητέρα δύο παιδιών, μίλησε στον ALPHA για την υπόθεση και είπε χαρακτηριστικά:

“Δυστυχώς είναι η δεύτερη φορά που προσπαθούν να μας κάνουν έξωση, αλλά αυτή είναι πιο βίαιη από την πρώτη. Υπάρχει μία οφειλή 880 ευρώ σε κοινόχρηστα. Κατά τον κορονοϊό, όταν άρχισαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, σχεδόν εν κρυπτώ έγινε και ο δικός μου πλειστηριασμός. Το έμαθα αφού είχε γίνει. Άσκησα αίτημα για ανακοπή, ακόμα είμαι σε δικαστικό αγώνα. Είναι αδιανόητο να πετούν μια μητέρα με δύο παιδιά στον δρόμο για τέτοιου τύπου οφειλή.

Συνεχίζω με νύχια και με δόντια, με προσωπικό κόπο και με δαπάνες τον δικαστικό αγώνα”.

Συνεχίζοντας, ανέφερε πως “Τρεις ημέρες πριν από τη λήξη για την εκτέλεση των εξώσεων λόγω Αυγούστου ήρθαν από τις 7 το πρωί, έβαλαν τρυπάνια κατευθείαν, αντισταθήκαμε με την κόρη μου που ήμασταν μέσα. Το χειρότερο δεν είναι ο βίαιος τρόπος που έγινε η έξωση. Είναι ότι έσπασαν την πόρτα 4 αστυνομικοί, οι τρεις εκ των οποίων ήταν με πολιτικά και τους δύο τους γνωρίζω”.

Τέλος, γνωστοποίησε ότι θα καταθέσει έφεση κατά της υπόθεσης.

Κάτοικοι, εκπρόσωποι φορέων και συνδικαλιστές δέχθηκαν επίθεση και χημικά από τις αστυνομικές δυνάμεις. Στη συγκέντρωση βρέθηκαν και βουλευτές, όπως ο Νάσος Ηλιόπουλος από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιάννης Δελής από το ΚΚΕ.‘ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Επίθεση στη κυβέρνηση εξαπέλυσε στη Βουλή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος,  κατηγορώντας την ότι επιχειρεί «με στρατιωτικού τύπου επιχείρηση» να διαλύσει ομάδα πολιτών που πήγαν να συμπαρασταθούν σε μονογονεϊκή οικογένεια η οποία απειλείται με έξωση λόγω πλειστηριασμού της κατοικίας του, για ελάχιστο ποσό οφειλής.
«Στρατιωτικού τύπου επιχείρηση από δυνάμεις των ΜΑΤ και τρία πυροσβεστικά οχήματα επιχειρούν εναντίον πολιτών που συμπαραστέκονται σε μονογονεϊκή οικογένεια στα ‘Ανω Πατήσια, η οποία απειλείται με έξωση. Είναι απαράδεκτο,  πυροσβεστικά οχήματα αντί να βρίσκονται στη μάχη για την κατάσβεση των πυρκαγιών,να είναι στη διάθεση των funds και να έχουν ως κύριο καθήκον την αντιμετώπιση του”εχθρού-λαού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραθανασόπουλος, ζητώντας την άμεση απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων.

Αχτσιόγλου για εξώσεις: Κανένας μόνος του σ’ αυτή τη βαρβαρότητα

«Κανένας μόνος του σ’ αυτή τη βαρβαρότητα», τονίζει η Έφη Αχτσιόγλου με αφορμή την προσπάθεια έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας στα Πατήσια, «για αρχικό χρέος 800 ευρώ όπως καταγγέλεται».
«Τις εικόνες ντροπής στα Πατήσια φέρνουν ο πτωχευτικός της ΝΔ και η άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας. Έξωση μονογονεϊκής οικογένειας με τα ΜΑΤ, για αρχικό χρέος 800 ευρώ όπως καταγγέλλεται. Βία σε πολίτες και βουλευτές που αντέδρασαν. Κανένας μόνος του σ’ αυτή τη βαρβαρότητα», σημειώνει σε δήλωση της η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Για την αντιγραφή, Β.Βαλαμβάνος, [email protected]

Keywords
Αναζητήσεις
poioi-einai-oi-kyrioi-pou-gia-chreos-800-evro-pigan-na-kanoun-exosi-se-mitera-me-dyo-paidia.htm
Τυχαία Θέματα