Ποιοί δημοτικοί σύμβουλοι είναι πρώτοι σε σταυρούς στην Αθήνα

Στο Δήμο Αθηναίων έχουν ήδη ξεχωρίσει οι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι προηγούνται σε σταυρούς και όπως όλα δείχνουν θα εκλεγούν.

Αναλυτικά, ο συνδυασμός του Γιώργου Καμίνη εκλέγει 29 δημοτικούς συμβούλους και οι πρώτοι είναι οι:Αντώνης Καφετζόπουλος (ηθοποιός), Αθανάσιος Βερέμης (Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών), Πόπη Διαμαντάκου (δημοσιογράφος) και Βασίλης Βασιλικός(συγγραφέας).

Από τον συνδυασμό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη εκλέγονται πέντε δημοτικοί σύμβουλοι και είναι οι: Νίκος Φίλης (διευθυντής της

Εφημερίδας Αυγή), Ντίνος Καρύδης (ηθοποιός), Μάρω Δούκα (συγγραφέας), Θανάσης Σκρουμπέλος (συγγραφέας) και ίσως ο Στάθης Δρογώσης (συνθέτης).

Από τον συνδυασμό του Αρη Σπηλιωτόπουλου εκλέγονται 4 δημοτικοί σύμβουλοι και μάλλον θα είναι οι:Θάνος Πλεύρης (πρώην βουλευτής), Χρήστος Τεντόμας (αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων), Αθανάσιος Σπυράκος (συνταξιούχος αστυνομικός), Ανδρέας Τσώκος (υποψήφιος διδάκτωρ ΕΜΠ και γραμματέας της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ) και Δημήτρης Κωνσταντάρας (δημοσιογράφος).

Original article: Ποιοί δημοτικοί σύμβουλοι είναι πρώτοι σε σταυρούς στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα